• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Baby Jogger City Elite 2


​​​​​​​


Leder du efter en klapvogn, der lever op til alle sikkerhedskrav og samtidig få dine drømme om komfort og luksus opfyldt?
​​​​​​​

Så se med her!


Her er opgraderingen til den populære forgænger City Elite, med forbedringer som du og dit barn vil elske. City Elite 2 er en god model i god kvalitet, der er nem at betjene. Vi er vilde med den – og det bliver du også!

City Elite 2 Pike inkl. frontbøjle
Baby Jogger
City Elite 2 Pike inkl. frontbøjle
6.999,00 DKK
Lagerstatus
City Elite 2 - opulent black
Baby Jogger
City Elite 2 - opulent black
3.999,00 DKK
Lagerstatus
Skarp pris

Styr på sikkerhed, komfort og luksus


Med det lange liggemål på 98 cm og et rummeligt sæde, kan den bruges længe og følge jer, imens dit barn vokser sig større. Ryglænet og sædet er med plader, så dit barn sidder stabilt. Det kan desuden justeres trinløst og lægges helt ned, så dit barn kan ligge fladt og sove godt.


City Elite har de klassiske fempunktsseler med beskyttelsespuder, som sikrer, dit barn er spændt sikkerhedsmæssigt fast korrekt. Selen kan justeres i højden på ryglænet, så dit barn får den optimale komfort, og kan vokse med vognen.


Klapvognen har indbygget fodstøtte, der giver dit barn ekstra støtte og komfort på turen. Fodstøtten kan tages op og ned efter behov.


Ekstra funktioner, du bliver glad for


Ingen bøvl med klemmer og stofbleer. Kalechens tekstil har UV50+ solbeskyttelse og er ekstra stor, så den beskytter dit barn godt mod sol og blæst. Der er desuden lavet et vindue/kighul i toppen, der lukkes med magneter. Så kan du nemt kigge ned til dit barn, selvom kalechen er slået op. Kalechen kan justeres i flere niveauer, så der også er plads til de større børn.


Ventilationsnettet i ryglænet sørger for en masse dejlig, frisk luft ind på en varm sommerdag. Stoffet er nemt at rulle op og ned efter behov og vejr. Der er også ventilationsluge på hver side af kalechen, der ligeledes lukkes med magneter. Det gør det utroligt nemt for dig at betjene dem på farten, uden at vække dit barn (nogle gange skal der jo ingenting til ;)).


City Elite 2 har gode opbevaringsmuligheder med en rummelig kurv, som er tilgængelig fra alle retninger. Kurven har en max vægtkapacitet på 4,5 kg, så der er god plads til både pusletaske og diverse indkøb (nogle gange tager det jo lidt overhånd ;)). Der er desuden en lomme til mindre opbevaring på sædets bagside.


They see me rollin’...


City Elite 2 er en robust klapvogn, der kører godt på fortov, i skoven og i ujævnt terræn. De tre robuste gummihjul med 360 graders drejefunktion giver vognen en fantastisk kørefølelse


Er du kommet på afveje i ekstra ujævnt terræn? Intet problem! Forhjulet kan låses, så vognen kører mere stabilt.

Klapvognen har desuden en parkeringsbremse på styret som sikrer, at vognen bliver stående, hvor du stiller den.


Et justerbart håndtag, som styres med to knapper, giver dig rig mulighed for tilpasse vognen til dig (eller bedsteforældre, onkler og tanter :)), så ingen får ondt i ryggen.


Klapvognen er hurtig og nem at folde sammen, og har du bil, tager den ikke meget plads i bagagerummet. Baby Joggers patenterede Quick Fold system gør det desuden både nemt og hurtigt at folde vognen sammen (næsten) med en hånd.


Fra nyfødt til børnehavealder


Tilkøb en liftkasse fra Baby Jogger og gør vognen til en kombivogn, du kan bruge i mange år. En fællesnævner for alle Baby Jogger vogne er nemlig, at du kan bruge den med tilhørende liftkasse fra dit barn er nyfødt. Liften sættes direkte på stellet, fremfor i klapvognssædet, og kan let tages af og på. Så undgår du at skulle udskifte din vogn på et senere tidspunkt, og kan nyde glæde af den store fleksibilitet og komfort med det samme.


Vægt, mål, tilbehør mm.

· Hjul: 3 robuste gummihjul.

· Liggemål: 98 cm.

· Kan ligges helt ned: Ja.

· Vogn vægt: 11,5 kg.

· Mål: 111,8 x 67,5 x 115,2 cm (LxBxH).

· Sammenfoldet mål med hjul: 80 x 68 x 34 cm (LxBxH).

· Inkl. indbygget fodstøtte, parkeringsbremse og fempunktssele.

· Kan justeres i styr og ryglæn.

· Ventilation: Ventilationsluge og vindue/kighul.

· Kalechens stof er UV50+ solbeskyttelse.

· Godkendt til 22 kg (Baby Jogger har testet klapvognen til at have en max kapacitet på 39,5 kg).

· Kurv vægtkapacitet: 4,5 kg.

· Lift og andet tilbehør såsom adapter, bøjle, bakkebord, forældrekonsol og regnslag købes separat.Sådan vælger du den rigtige Baby Jogger klapvogn


Inden du skal ud og købe klapvogn anbefaler vi, at du gør op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig og dit barn, og hvad der passer ind i jeres hverdag. Hvilket område bor du i, hvor skal du færdes med klapvognen. og skal den ofte med i bilen??


Det ekstra lir…


Husk alt det ekstra, nemlig tilbehør til din Baby Jogger klapvogn. Klæd din Baby Jogger på til nye eventyr med en kopholder til din kaffe latte to go, køletaske til kolde drikke, regnslag og myggenet.


Alt det ekstra lir er noget af det, der kan gøre turen lidt sjovere for både dig og dit barn.


Skal der være plads til en større søskende? Så er det nemt og praktisk med ståbræt.


Har du spørgsmål eller brug for vejledning til køb af din klapvogn, så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt vores søde og erfarne kundeservice@pixizoo.dk.