★ Spar 15% ekstra på (næsten) hele shoppen 

Baby Jogger City Mini GT 2

Baby Jogger City Mini GT 2

Baby Jogger City Mini GT 2 er et alletiders valg, til dig som bor i byen eller bruger den som byvogn.
Hvad enten du skal løbe ærinder inde i byen eller bringe dit barn frem og tilbage til institution, kan vi varmt anbefale en City Mini GT 2.

Klapvognen er utrolig kompakt og nem at have med at gøre. Den er meget brugervenlig, og kan fx klappes sammen med en hånd. Så bliver det altså ikke nemmere, når du har dit barn og hvad der føles som 100 indkøbsposer på armen ;).

City Mini GT 2 er en opgradering til forgængeren City Mini GT, med et mere iøjnefaldende og stilrent design. Og vi er vilde med det!

LÆS OGSÅ: “Flyv afsted med dit barn”.

Hello Retail

Sikkerhed, komfort og luksus


City Mini GT 2 er en populær model i god kvalitet, der er nem at betjene. Med det lange liggemål på 94 cm, kan den bruges længe.

Det justerbare ryglæn og sædet med plader, gør at dit barn sidder sikkert, behageligt og stabilt. Du kan nemt justere ryglænet til liggeposition, så dit barn kan få en lur på turen – og sove videre, når I holder stille.

Dit barn spændes sikkert fast med den indbyggede justerbare fempunktssele med tilhørende sikkerhedspuder.


Den indbyggede fodstøtte er desuden nem at klappe op og ned efter behov, så dit barn kan få ekstra god komfort på turen.

Solbeskyttelse, ventilation og meget mere

Den ekstra store kaleche i UV50+ beskytter dit barn mod sol og blæst i kalechen er der desuden lavet to vinduer/kighuller med (næsten lydløs) magnetlukning, der gør det nemt for dig, altid at have et øje på dit barn, selvom kalechen er slået op.

Kalechen kan justeres i flere niveauer alt efter behov, vejr og størrelsen på dit barn

Ved fuld liggeposition er der ventilationsnet i ryglænet, som er perfekt på varme sommerdage, så der kan komme en masse luft ind og cirkulere.

City Mini GT 2 har en god stor rummelig kurv under vognen, som er nem at komme til fra alle sider. Kurven har en max vægtkapacitet på 4,5 kg, så der er plads til både pusletaske og indkøbsposerne. Til turens småtterier er der en lomme på sædets bagside, så du har tingene lige ved hånden. Ret smart!

LÆS OGSÅ: “Guide: Barnevogn vs. Kombivogn – hvilken skal du vælge?”.

They see me rollin’...

City Mini GT 2 har 3 punkterfrie hjul, med affjedring i bagakslen samt i forhjulet. Forhjulet har 360 graders drejefunktion, som kan låses, hvis du eksempelvis kommer ud på en grusvej på turen.


Hjulene er mindre end dem, du ser på City Elite 2, så har du planer om ofte at gå ture i skoven eller i andet ujævnt terræn, skal du vælge City Elite 2, da de større hjul øger stabiliteten.


City Mini GT 2 er dog et alletiders valg, hvis du har planer om primært at gå på fortove og lignende terræn. Dermed ikke sagt, at du ikke kan tage din Mini GT 2 med på skovstier og grusveje ;)


City Mini GT 2 har en parkeringsbremse på styret, som gør det nemt at låse klapvognen. Det justerbare håndtag, som styres med to knapper og nemt justeres efter din højde, giver optimal komfort på gåturen. Så er der også mulighed for at tilpasse højden, når bedsteforældrene har fornøjelsen :)

Fleksibel og handy

Skal du ud og rejse?
Så er City Mini GT 2 en af de bedste rejseklapvogne at tage med. Den er nem at køre og klappe sammen med quick fold systemet. Desuden fylder den begrænset sammenklappet - både i bilen og på flyet.

LÆS OGSÅ: “Tips til at flyve med baby”.

Brug klapvognen fra nyfødt til børnehavealder

Få stor glæde af din klapvogn allerede fra dit barn er nyfødt ved tilkøb af en liftkasse fra Baby Jogger. Du sætter nemt liften direkte på stellet, fremfor klapvognsdelen, og er klar til at trille ud i det blå.

Se vores video om hvordan du let tager klapvognsdelen af.

Vægt, mål, tilbehør mm.

· Hjul: 3 robuste gummihjul.

· Liggemål: 94 cm.

. Kan ligges helt ned: Ja.

· Vogn vægt: 9,7 kg.

· Mål: 109 x 65,2 x 104 cm (HxBxL).

· Sammenfoldet mål med hjul: 82,5 x 65,3 x 33 cm (HxBxL).

· Inkl. indbygget fodstøtte, parkeringsbremse og fempunktssele.

· Kan justeres i styr og ryglæn.

· Ekstra: Ventilationsluge og vindue/kighul.

· Kalechens stof er UV50+ solbeskyttelse.

· Godkendt til: 29,5 kg

. Kurv vægtkapacitet: 4,5 kg.

· Lift og andet tilbehør såsom adapter, bøjle, bakkebord, forældrekonsol og regnslag købes separat.

Se video af klapvognen her.

Hvilken Baby Jogger klapvogn skal du vælge?

Det kan være svært at at vælge den rigtige klapvogn. Og selvom du har besluttet dig for, at det skal være en Baby Jogger, er der stadig mange valgmuligheder.

Prøv at gør op med dig selv, hvad der er vigtigt for dig og dit barn, og hvad der passer ind i jeres hverdag Skal I ud og trave lange ture i ujævnt terræn, eller er det primært gåture på villaveje eller i byen? Det kan også være klapvognen ofte skal med bussen eller klappes sammen i bilen.

Når du har klarlagt jeres behov er det meget nemmere, at finde den rigtige vogn.

Er du stadig i tvivl? Se vores sammenligning af alle Baby Jogger vogne lige her.

Baby Jogger Mini GT 2 er en oplagt klapvogn, til dig der bor i byen, eller skal bruge den som byvogn.

Læs mere om andre populære modeller her og bliv klogere på hvad de kan. Baby Jogger City Elite 2, Summit X3, City Tour 2 og Baby Jogger paraplyklapvogne .

Skal du have plads til to søskende eller tvillinger på turen?

Så skal du måske have en søskende- og tvillinge klapvogn. Dem kan du læse mere om i vores guide her: Baby Jogger - City Mini GT 2 Double og City Tour 2 Double.

Se vores store udvalg af Baby Joggere.

Gør turen lidt sjovere med tilbehør

Opgrader din Baby Jogger klapvogn med tilbehør, så den endnu bliver mere praktisk. Hvad med en kopholder til din kaffe latte to go eller en køletaske til kolde drikke og snacks? Regnslag og myggenet er uundværligt!

Du kan også tilkøbe et praktisk ståbræt til din Baby Jogger. Så kan storebror- eller søster hvile benene, når I er på tur. Du kan læse meget mere om hvilket tilbehør du kan få til Baby Jogger vogne her.

LÆS OGSÅ: "Sommerhus med børn".

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til køb af din klapvogn, så sidder vores søde og erfarne [email protected] klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus.

Til toppen