• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Baby Jogger tilbehør: Gør turen lidt sjovere

Har du anskaffet dig en Baby Jogger klapvogn, men er i tvivl om, hvad der findes af tilbehør?

Du kan få et hav af lækre accessories til din Baby Jogger klapvogn. Baby Jogger har lavet sin egen serie af udstyr som matcher netop din klapvogn. Du får den fulde funktion af produktet og din hverdag bliver nemmere.

Hvad enten du har behov for en lift, regnslag, myggenet, ståbræt eller noget helt andet, så finder du det fra Baby Jogger – i samme gode kvalitet som du kender fra klapvognen.

Lift

Du kan allerede tage din Baby Jogger i brug fra din baby er nyfødt, ved at tilkøbe en lift til din Baby Jogger Klapvogn. Du kan tilføje en lift på vognene: City Elite 2, City Mini GT 2, Mini 2, Select LUX, Tour LUX og Tour 2 Double.

Når dit barn vokser ud af Baby Jogger liften, kan du bruge vognen som klapvogn og du skal på den måde ikke ud og investere i en ny klapvogn senere hen. Det sparer naturligvis på budgettet, samtidig med du ikke skal vinke farvel til en vogn som du er blevet glad for, efter de maaange barnevognsture igennem de første måneder.

Når dit barn vejer 9 kg eller ikke længere kan ligge i liften i længden, er det på tide at pakke Baby Jogger liften væk. Dit barn vil ca. være 6 måneder gammel.

I Baby Jogger lifte følger der en madras med, som giver dit barn en god komfort. Du finder også lækre detaljer, som du bliver glad for i længden. Der er ventilationsnet i kalechen. Det varierer fra model til model, om der er bærehåndtag i kalechen eller klassiske stropper.

Bakkebord

Skal I på tur i sommerlandet eller slentre en tur gennem strøget, så kan det være praktisk og nemt med et Baby Jogger bakkebord til din klapvogn.

Børnene kan nemt nyde snacks og drikkevarer undervejs på turen. Du finder både bakkebord til singlevogne og doublevogne.

Bøjle

Med en bøjle får du ekstra beskyttelse til dit barn. Bøjlen er behagelig og nem for dit barn at holde fast om.

Børn eeeelsker at holde fast om bøjlen og er med til at gøre det lidt nemmere for dit barn, at følge med i alt det spændende I ser på turen.

Bøjlen er også med til at holde dynen i vognen, så det ikke bliver sparket ned til fliserne.

Frontbøjlen klikkes enkelt på din Baby Jogger klapvogn. Bøjlen kan nemt blive på vognen, når den foldes sammen.

Kopholder

Smart kopholder i kraftig plast, som sættes fast direkte på vognstellet.

Med en kopholder på din Baby Jogger, har du altid (en undskyldning ;)) for at hente byens bedste kop kaffe med på din tur.

Kopholderne har en god størrelse som passer til kopper, flasker og dåser.

Du kan også nemt tilføje to kopholdere på din Baby Jogger vogn – det kan være praktisk hvis I ofte er to ude og gå tur.

Regnslag

Et regnslag er et must til din Baby Jogger vogn, især med det vejr vi har i Danmark, hvor vi ikke kan undgå regn, sne og slud. Regnslaget beskytter din vogn mod regn og snavs, og holder selvfølgelig dit barn tør.

Det vi elsker ved Baby Joggers regnslag, er at de passer som blommen i et æg til den individuelle vogn. Du får altså ikke et regnslag som blæser ud til alle sider. Derudover er det nemt at putte på vognen og pakke sammen igen.

En anden ting, er at regnslagene er gennemsigtige. Det gør det både nemt for dig at se ind til dit barn, og dit barn har mulighed for at se ud. Nogle børn bryder sig ikke om, når der kommer regnslag på vognen, da det begrænser deres udsyn, da de klassiske regnslag kun har et lille kigvindue.

Husk at anskaffe det regnslag, som passer til netop din Baby Jogger klapvogn.

Myggenet

Ved at bruge det originale Baby Jogger insektnet, sikrer du at der bliver lukket helt tæt omkring vognen. Myggenettet har en perfekt pasform, så uønskede insekter ikke kan bevæge sig ind i vognen når det er tid til lur.

Myggenettet giver dit barn skygge i vognen, men forringer luftcirkulationen og gør vognen iltfattigt. Det er derfor en god idé kun at bruge myggenettet, hvis der er mange insekter. I bisæsonen er det en god idé at have ved hånden, så dit barn ikke bliver stukket.

Husk at der findes myggenet, som passer til de individuelle Baby Jogger klapvogne.

Køletaske

Har du behov for at holde din mad og drikke koldt? Med den universale køletaske er det nemt at tage på udflugter, uden at bekymre sig om kolde sutteflasker eller drikke.

Køletasken fastgøres i varekurven og er dermed pladsbesparende på vognen. Den er kompatibel med City Elite 2, City Mini GT 2, City Mini 2, Summit X3 og City Select Baby Jogger klapvogne.

Køletasken kan fx indeholde seks dåser eller sutteflasker af 330 ml. Indvendigt er den designet med opdeling, så mad, dåser og flasker ikke flyder sammen.

Ståbræt

Skal du have en større søskende med på tur, hvor de små ben trænger til et lille hvil somme tider? Så er et ståbræt en praktisk løsning for jer.

Ståbrættet kan nemt monteres og har et smart ophæng når brættet ikke bruges. Ståbrættet har tre positioner, så det kan justeres efter jeres behov.

Ståbrættet passer til følgende Baby Jogger klapvogne: City Elite 2, City Mini GT 2, City Mini 2, Summit X3, City Select, City Select LUX og City Mini GT Double.

Adapter

Kender du det, at dit barn liiige er faldet i søvn som I kommer frem? Så er et sæt adapter til autostolen altså guld værd (især for forældrene – vi ved jo alle hvor svært det kan være at flytte en sovende baby fra autostol til barnevognen).

Du klikker nemt autostolen på klapvognen og kan trygt lade din baby sove uforstyrret videre. Du undgår at bakse med at få autostolen i indkøbsvognen eller at gå med den på armen – du løftet sikkert rigeligt i forvejen, så skån din krop.

Vær opmærksom på at din autostol er komfortabel med adapteren og vælg den adapter som passer til din Baby Jogger klapvogn.

Sit-up strap

Smarte stropper fra PS Selection, som hjælper dit barn med at sidde mere oprejst.

Stropperne spændes fast på stellet og knappes sammen bag på ryggen. Stropperne passer til City Elite 2, City Mini GT 2, City Mini 2, Summit X3 og City Mini GT Double.

Hvis du har et bakkebord på din Baby Jogger klapvogn, kan det være en fordel at anvende sit-up strap, så dit barn kommer længere frem i siddeposition og dermed nemmere kan sidde og spise, drikker eller sidde med legetøj på bakkebordet.