• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Bliv forårsklar med termosæt og regntøj

Dufter det af forår? Selvom vejret bliver varmere, er det stadig vigtigt at huske det rigtige overtøj og fodtøj! Se vores miniguide og få dit barn klædt ordenligt på til foråret.Termotøj og softshell

Termotøj og softshell kommer du ikke uden om, når vi kommer ind i foråret. Det holder dit barn varmt og tørt.

Termotøj

Termotøj er fantastisk til dit barn her i foråret, men også i efteråret, når de skal være flere timer udenfor og lege. Det er behageligt at have på, men holder stadig dit barn varmt og tørt.Er termotøjet ikke varmt nok, kan dit barn sagtens have en tyk trøje under. Køb derfor gerne temotøjet i en størrelse, der gør det muligt med lidt ekstra tøj under.

De fleste termosæt har forstærkninger på albuer, knæ og numse, så det kan holde til lidt mere slid. Så kan børnene frit rutsje, sidde på knæerne eller andet, uden tøjet går i stykker. Ret smart!

Mange termosæt er desuden vandafvisende, hvilket er ret praktisk, nu vi bor i et land, hvor vejret kan skifte fra sol til regn, bare du vender ryggen til et øjeblik. Står himlen i et anbefaler vi dog, at du giver dit barn regntøj uden på termotøjet.


Termotøj i sæt og heldragt

Har du et lille barn, kan det være en god ide at købe en heldragt, så dit barn er dækket godt til uden det skiller. Når dit barn bliver større, er der flere der foretrækker termotøj i sæt. På den måde kan du vælge, kun at give dit barn termobukserne på når jorden stadig er kold, men det er for varmt at have jakken på. Omvendt kan du også give dit barn termobukser på og en tykkere jakke, eventuelt en vinterjakke, de dage hvor det er for koldt til termojakken.

Softshell

Softshell, er modsat termotøjet, mere vandafvisende og god til at isolere mod kulden. Det er dog ikke helt lige så varmt som termotøjet. Derfor er det også ved softshell-tøj en god ide at købe det i en størrelse, så der er plads til eksempelvis en tyk sweater under.

Har dit barn tendens til at fryse meget, kan du overveje at prøve med noget uldundertøj. Læs meget mere om fordelene og de unikke egenskaber ved uldundertøj her.


Se vores udvalg af termotøj og softshell her.

Regntøj

I regn og slud skal børnene ud!

Det danske vejr er ikke altid til at forudsige, og nogle gange er termotøj eller softshell ikke nok. Her er det en gode ide at have noget godt regntøj til dit barn. Regntøj beskytter mod vand og fugt, og fås både med og uden foer. Derudover elsker de fleste børn at lege i regnvejr, så det er vigtigt at "udstyret" er til mange timers leg både på legepladsen og alle vandpytterne på vej hjem ;)


Se vores udvalg af regntøj her.

Gummistøvler

Et par gode gummistøvler til dit barn er uundværligt.

Der findes et hav af forskellige gummistøvler til børn og i mange forskellige farver og mønstre. Uanset årstid, er de altid gode at have ved hånden. Har dit barn et par gode gummistøvler, er der sikret timevis af sjov leg og hop i vandpytter, når regnvejret melder sig.

Husk at finde det par, der passer dit barns fod bedst både i bredde og højde. Gummistøvler kan ikke spændes ind, og det kan derfor være en god idé at lægge en løs indlægssål i eller med en tykkere strømpe på fødderne. Det giver en bedre pasform, samtidig med indlægssålen suger fugt og giver et bedre indeklima i støvlerne.

Vi anbefaler et voksetillæg på 1-1,5 cm, så der er plads til en indlægssål og så dit barns fødder kan vokse i støvlerne.

Forårsjakke

En forårsjakke er også god at have til foråret. Vinterjakken bliver hurtig for varm – og en sommerjakke er stadig alt for kold.

Mange bruger jakken fra termosættet som forårsjakke, hvilket du sagtens kan. Dog er en seperat jakke ofte en god ide eksempelvis til når termosættet ligger i daginstitutionen, hvis det er helt mudret til efter legepladsen, eller hvis I "bare skal hurtig tur ind til byen".

Forårssko

Når foråret kommer, bliver vinterstøvlerne efterhånden for varme for dit barn. Det er derfor et must at købe nogle lette overgangsstøvler eller sneakers til dit barn, som det kan ånde i.

Det er vigtigt at skoene sidder godt fast på dit barns fod, så det ikke snubler i dem. Her kan velcrolukning være en god idé, da du nemt kan justere, hvor meget eller lidt den skal spændes. Så kan dit barn også allerede i en tidlig alder selv tage sko af og på.

Vi anbefaler et voksetillæg på 1-1,5 cm, så dit barn ikke vokser ud af skoene dagen efter du har købt dem ;)

Forårshue

Selvom solen er begyndt at titte frem bag skyerne, kan vinden stadig være rigtig kold og føre til mange forårsforkølelser. Vi anbefaler derfor, at du køber en let bomulds hue til dit barn, så de små ører og hovedet ikke fryser. Huen skal dog ikke være så varm, at dit barn koger over.

Forårshuer fås både i tynd uld, silke eller bomuld, hvilket egner sig rigtig godt til årstiden. Du kan se vores udvalg af huer lige her.