• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

De bedste børnebøger til de mindste og større børn

En god historie kan bruges til at skabe et ukendt univers, være med til at sætte fokus på noget som kan være svært at tale om eller bare være underholdning i løbet af dagen. Det er desuden en sikker vinder, til når dit barn skal puttes. En god histories fortryllende universer, finurlige karaktere eller hverdagsproblemer bliver belyst og kan tages med til forklaring i den virkelige verden. Bøger kan bruges til mange ting – det er derfor vi elsker dem!Læs med dit barn

At læse med dit barn er ikke kun hyggeligt, det gavner også dit barns udvikling. Når du læser højt for dit barn, træner du dit barns opmærksomhed og skaber samtidig nærvær og tryghed. Du skal forsøge at gøre oplæsningen, især for de helt små børn, til en samtale. På den måde bliver dit barn inddraget og opfordret til at kommentere, svare og stille spørgsmål. Du er altså med til at styrke dit barns sprog, skabe tillid og tro på egne kommunikative evner.

Når du læser bøger med dit barn, kan I både læse fiktive historier, men I kan også kaste jer ud i mere realistiske og virkelighedsnære historier. På den måde giver du dit barn viden om den verden der er omkring os, og jo bedre er dit barn rustet til at færdes i den.


LÆS OGSÅ: "Top 10 børnesange med fagter".


VI ELSKER BØGER!

Derfor har vi samlet et hav af gode børnebøger, du kan læse højt med dit barn. Guiden nedenfor indeholder historier til både de allermindste og til de større børn. Historierne er fyldt med humor, spænding, finurlige fakta og sjove aktiviteter. De vil med garanti skabe en hyggelig stemning på børneværelset.

Halløj på dyrenes bondegårder en rigtig fin og sjov bog, hvor dit barn kan tage med bondekonen Hansine rundt på bondegården, når hun skal fodre alle dyrene. Hun kommer forbi hønsene i hønsehuset, hestene og æslet i stalden og grisene i grisestien. Bogen har fire lydknapper, som er med til at gøre bondegården levende.

Fra ca. 6 mdr.

Husker du Lotte og Totte? De små historier går stadig rent ind hos de mindste. De fantastiske Totte bøger handler om børns oplevelser og følelser. De fortæller om små og store hverdagsoplevelser, som dit barn vil glæde sig over at kunne genkende og tale om.

Fra ca. 2 år

Hvor er Peter Kanin? er en sjov og fin lille bog om kaninen Peter. Peter Kanin er gået i skjul og har gemt sig. Det gælder nu om at finde ham. I bogen kan du løfte flapperne, hvor der gemmer sig små overraskelser og måske endda også Peter Kanin.

Fra ca. 2 år

Kender du Laura? De bedste historier med Laura, er en samling af en masse spændende fortællinger om pigen Laura. Historierne følger Laura i sin spændende hverdag og til specielle begivenheder. Bogen indeholder følgende tolv historier: Laura holder jul, Laura bager pizza, Laura skal flytte, Laura læser bøger, Laura har fødselsdag, Laura lærer at svømme, Laura går til ballet, Laura skal ud at flyve, Laura lærer at ride, Laura får en kat, Laura på bondegården og Laura starter i børnehave.

Fra ca. 3 år

Elsker dit barn også musik? Min lille Vivaldi er en smart bog med lyd, hvor dit barn kan høre seks uddrag af Vivaldis mest melodiske og kendte værker. Hvert musiknummer er fint illustreret, så dit barn nemt kan sammensætte musikken og billedet. Det er bevist at klassisk musik forbedrer søvnkvaliteten og stimulerer barnets sproglige og kreative udvikling.

Fra ca. 3 år

En verden af eventyrer en samling af de bedste og mest kendte eventyr. Eventyr, som helt sikkert bør være en del af dit barns opvækst. Bogen indeholder 24 eventyr, blandt andre De tre små grise, Hans og Grete, Svinedrengen, Guldlok og mange andre af de mest kendte og folkekære eventyr.

Fra ca. 4 år

Karate Kid er en sej billedbog, fra en af de mest populære familiefilm. Bogen handler om drengen Daniel, der bliver drillet af en flok drenge på dojoen Cobra Kai. Daniel bliver sat til at lave praktiske opgaver, som blandt andet at male huset, og han får ikke lov til at lære karate kunsten rigtig. Mon Daniel nogensinde får lært karate?

Fra ca. 5 år

Hundemand – Loppernes herre er en skør og sjov fortælling om Pjevs og Lille Pjevs, der får besøg af Lopperne i fængslet. Lopperne er en flok bøller, som er ude på ballade, men Hundemand, som er betjent, mener godt han kan beskytte Pjevs og Lille Pjevs fra bøllerne. Der findes fem bøger i serien, og har som ekstra bonus opgaver bagerst i bogen.

Fra ca. 6 år

Vær klar til eventyr med Peter Pan når han flyver ind gennem vinduet i børneværelset hos familien Darling for at finde sin skygge, der er stukket af fra ham. Det er sådan han møder Wendy, John og Michael. Børnene får drysset englestøv over sig, og sammen med Peter Pan og Klokkeblomst flyver de til Ønskeøen hvor alt kan ske. Sådan begynder fortællingen med Peter Pan der nægter at blive voksen.

Fra ca. 10 år

Du skal naturligvis ikke snydes for vores store udvalg af hyggelige, sjove og festlige børnebøger. Se vores store udvalg her. Du kan organisere børneværelsets bøger i fine bogreoler fra Pixizoo, og skab overblik for husets mindste.Pixizoo ønsker jer rigtig god læselyst!