• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Gaveideer til baby og 1-årig

Mangler du gaveidéer til din baby og 1 årige? Eller skal du give en gave til en du har kær på den alder?

Blandt alt det babylegetøj, babytøj og babyudstyr der findes derude, kan det være lidt svært at finde de helt rigtige gaver til en baby eller 1 årig.

Læs med her og få gaveinspiration til børn på 0 og 1 år. Gaver, der både kan skabe glæde de første år men også mange år fremover. Det kan vi godt lide :)

Mangler du gaveinspiration til lidt større børn? Se gaveideer til tumling (2-3 årig) her og større børn (4-7 årig) her.

Boldbassin


Skab det perfekte legerum med et boldbassin. Boldene er ikke blot sjove at lege i, de stimulerer også det lille barns sanser og motorik.

Boldbassinet giver anledning til mange timers sjov og leg. Når barnet bliver ældre, kan der laves en forhindringsbane, hvor boldbassinet kan være det boblende lava, eller en indendørs rutsjebane kan give barnet en flyvende nedfart til boldbassinet :)

I boldbassinet kan der også leges ‘Kan du finde de fem ting?’. Der gemmes fem ting som f.eks. en bog, bamse, klodser som barnet skal prøve at finde nede i boldbassinet.

Legemulighederne er mange, som gør det til en perfekt gave til babyen eller den 1 årige.

Musiklegetøj


En musikalsk gave er også en god gaveide til en baby eller en 1 årig.

Musiklegetøj kan være rigtig sjovt og stimulerende legetøj, som kan være med til at udvikle barnets sanser og motoriske evner.

Der findes både musiklegetøj, der kan skabe en indre ro hos barnet, men også musiklegetøj som barnet kan ‘rocke’ med på.


Se vores store udvalg af musiklegetøj her.

Bidering


Ifølge tandlægeforeningen bryder de første tænder typisk frem inden for det første år. Når tænderne titter frem kan det gøre ondt og klø i barnets mund.

Her kan en bidering være en god gaveidé til en baby. Bideringen kan være behjælpelig med at lindre barnets smerter i munden, og så kan den være sjov at lege med, hvis den eksempelvis også har en sjov form og fine farver. Ren win-win ;)


Se vores store udvalg af bideringe her.

Bamser


Bamser kan være barnets bedste venner de første par år og kan efterfølgende følge barnet som en tryg følgesvend mange år fremover. En bamse er med til at skabe tryghed, når det er sovetid, og så er den perfekt til lege med rollespil.

En sød, nuttet eller sjov bamse er en sikker vinder på ønskelisten og en gave, som barnet vil have glæde af både nu og i fremtiden.


Se vores store udvalg af bamser her.

Tøj


De første par måneder vokser det lille barn utrolig hurtigt (who are we kidding, det bliver de jo nærmest ved med ;)). Det er derfor en god ide at have næste størrelse liggende klar i skabet til at klæde barnet på, når ærmerne pludselig er for korte, eller bodyen ikke kan knappes.

Fint eller sejt babytøj er en god gaveidé til baby eller den 1 årige. Det vil forældrene helt sikkert også blive glade for – især hvis det er fra et lækkert mærke, de ikke selv plejer at købe.


Se tøj til babyer og små børn her eller se alt uldtøj her.


LÆS OGSÅ: Fordele ved uldundertøj til babyer og børn.

Begyndersko


Er barnet begyndt at rejse sig op, og skal så småt til at tage sine første skridt? Det kan også være, at barnet snart skal starte i dagpleje eller vuggestue? Så kan du med fordel købe et par begyndersko til ham/hende (husk at spørge om størrelsen først).

Prewalkers eller begyndersko er en gave i den mere praktiske ende. Dog en gave der sikrer, at barnet har fodtøjet klar, når det skal til at balancere rundt på de runde babyfusser. Gulvene i daginstitutionerne kan desuden godt være kolde, og derfor kan et par prewalkers eller begyndersko være nødvendige.


Se alle begyndersko her.


Måske en oplagt gave fra bedsteforældrene ;)


LÆS OGSÅ: Guide: Sådan finder du den rigtige begyndersko


LÆS OGSÅ: Størrelsesguide til baby- og børnesko.