• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Gaveideer til små børn

Skal du fødselsdag eller jul og ikke helt ved, hvad du skal give et barn, der fylder 2 eller 3 år?

Gaveidéerne er mange til en 2-3 årig, så det kan virke helt uoverskueligt. Derfor har vi samlet nogle stykker, som du kan tage inspiration af her.


Se også gaveideéer til baby og 1 årig her og gaveidéer til større børn (4-7 årig) her.

Løbecykel


Det kan være svært at lære at cykle. Derfor kan en løbecykel være en god gaveidé, hvis dit barn skal lære at cykle. Løbecyklen hjælper dit barn med at lære at holde balancen, som er et vigtigt element i at cykle. Derfor er løbecyklen perfekt til at skabe overgangen til cyklen.

Løbecyklen er også med til at gøre gåturen lidt sjovere, når I skal have noget frisk luft i løbet af dagen. Men husk cykelhjelmen, så dit barn ikke risikerer at slå sig, hvis uheldet skulle være ude.

Se alle løbecykler her.


LÆS OGSÅ: Guide: Sådan finder du den rigtige løbecykel.

Boldbassin


Hvad er sjovere end et indendørs boldbassin? Boldbassinet kan underholde dit barn og sikre flere timers sjov og leg.

Boldbassinet er også en god gaveidé, da det giver anledning for dit barn at udvikle sin kreativitet og motoriske evner. F.eks. kan dit barn lære at holde om boldene og kaste ned i boldbassinet. Du kan også placere en indendørs rutsjebane i boldbassinet, hvor dit barn skal lære at klatre op at rutsjebanen og glide ned igen. Boldbassinet vil fungerer som en blød landingsbane for dit barn.

Bøger


Er dit barn også en der elsker, at få en god godnathistorie inden sovetid? Så kan bøger være en god gaveidé. Bøger er en gave der bliver ved med at gi' og det er en gave som både bringer glæde til barnet, når de 2 og 3 år gamle.

Der findes et hav af gode børnebøger, som dit barn vil synes er spændende. Du kan både finde Disney bøger, Lotte og Totte bøger og mange flere!

Det er altid rart at have et forskelligt udvalg, som dit barn kan vælge mellem, hvilket også gør det til et perfekt gaveønske.


Se alle børnebøger her.


LÆS OGSÅ: De bedste børnebøger til de mindste og større børn.

Puslespil


Er dit barn mellem 2-3 år kan et puslespil både være tilpas udfordrende og sjovt for dit barn at samle. Dit barn vil fordybe sig i placere brikkerne rigtigt og skabe et flot motiv.

Det kan også være noget I kan samle sammen i fælleskab, hvor du som forælder kan lære dit barn at sammensætte puslespillet, hvis nu puslespillet skulle gå hen og blive lidt for udfordrende.


Find puslespil til 2 årige her og 3 årige her.

Legekøkken eller legekøbmandsbod


Et legekøkken er ideel til leg og efterligning af de voksne. Dit barn kan få en nysgerrighed for madlavning, og hvem ved måske du får din helt egen mini Masterchef.

Med et legekøkken eller en legekøbmandsbod kan du også selv blive en del af legen og komme og købe madvarer hos dit barn. Dit barn vil med garanti elske det!


Find alle legekøkkener og tilbehør her.LÆS OGSÅ: Julebag med børn.