• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Gaveideer til større børn

Mangler du gaveidéer til et barn i alderen 4 til 7 år? Eller skal du give en gave til en du har kær på den alder.

Vi giver dig inspiration til at finde gaveidéer til større børn, der befinder sig i alderen 4, 5, 6 eller 7 år. Hvad enten dit barn elsker fart, at bygge eller være kreativ, så kan du finde gode gaveidéer her.


Klodser


Er dit barn mellem 4-7 år kan klodser, Lego og Plus Plus både være tilpas udfordrende og sjovt for dit barn at samle. Dit barn vil fordybe sig i at sætte klodserne sammen og skabe sjove figurer.

Det kan også være noget I kan bygge sammen i fælleskab, hvor du som forælder kan lære dit barn at sammensætte klodserne, så de f.eks. kommer til at ligne en bil.

Rygsæk


Dit barn befinder sig i en alder, hvor han/hun snart skal starte i enten børnehave eller folkeskole. Derfor vil en rygsæk være en perfekt gaveidé til dit barn mellem 4 og 7 år.

Fyld rygsækken med farveblyanter, bøger og en madpakke, og så er dit barn klar til dagen.

Se vores udvalg af tasker her.


LÆS OGSÅ: Klar parat skolestart.​​​​​​​

Tuscher, malebøger og perleplader


Elsker dit barn også at fordybe sig i kreative projekter, som at lave perleplader eller tegne med tuscher i en malebog. Så vil det måske være den perfekte gaveidé til dit barn.

Alt efter om dit barn er tættest på 4 eller 7 års alderen, så kan du finde kreative projekter, som vil passe til dit barn. F.eks. kan du finde perler, som er lidt større, så det er nemmere for dit barn at placere dem på perlepladen.


LÆS OGSÅ: 5 sjove DIY projekter du kan lave med børn.

Løbehjul og skateboard


Mangler du en gaveidé til det aktive og udendørsglade barn, så vil et løbehjul eller et skateboard være et sikkert hit.

På både løbehjul og skateboard lærer dit barn, at holde balancen og styre rundt på hjulene. Dette er med til styrke dit barns motoriske evner. Men husk cykelhjelmen, hvis uheldet skulle være ude.

Brætspil


Elsker i at spille brætspil derhjemme, så find et brætspil, hvor hele familien kan være med. Så kan dit barn lære at spille brætspil på deres niveau og senere lære liiidt mere avancerede brætspil, når de bliver ældre.

Så er der dømt brætspilshygge lørdag aften!