• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Juno seng

Alt du behøver at vide om den ikoniske Juno-seng: historie, funktionalitet og mere


Ønsker du at vide mere om den ikoniske Juno-seng? Så er du havnet det rette sted. I dette indlæg dykker vi ned i en verden omkring Juno-sengen – en dansk designklassiker med et twist af innovation. Få svar på spørgsmål som, hvad er en Juno-seng og hvordan fungerer den? Findes der et alternativ? Og hvordan finder du den rette sengerand til din juno-seng. Gør dig klar til at udforske alt om Juno-sengen og dens spændende rejse gennem tid og design med os.


Opdag Juno-sengens historie og arv

En Juno-seng er et klassisk og ikonisk stykke dansk design, der oprindeligt blev skabt af den danske arkitekt Viggo Einfeldt i midten af det 20. århundrede. Denne seng revolutionerede børnemøbler med sit innovative design, der tillader sengen at vokse med barnet – fra en hyggelig vugge for de allermindste til en fuldstørrelse seng for ældre børn. Med sit enkle, men yderst funktionelle design, sikrede den smarte Juno-seng sig hurtigt en plads som en favorit i mange hjem.

Hvordan blev den klassiske Juno-seng til Sebra-sengen?

Den ikoniske Juno-seng har gennem tiden udviklet sig og givet inspiration til nye fortolkninger, herunder Sebra-sengen. Denne moderne version respekterer originalens designprincipper, såsom evnen til at vokse med barnet, mens den tilføjer forbedringer i sikkerhed og komfort. Sebra-sengen er for eksempel behandlet med ikke-toksisk maling og opfylder derfor de højeste europæiske sikkerhedsstandarder, hvilket gør den til et ideelt valg for nutidens bevidste forældre.

Opdag den perfekte Sebra seng til dit barn på vores hjemmeside, hvor tradition møder moderne innovation.

Hvordan fungerer en Juno-seng helt præcist?

En Juno-seng er ikke bare en almindelig seng; den er en intelligent løsning, der er designet til at vokse sammen med dit barn. Dette smarte koncept gør Juno til det ideelle valg for forældre, der ønsker en langvarig løsning til deres barns søvnbehov. Men nu stiller du måske det afgørende spørgsmål: Hvordan justerer du sengen, så den vokser med dit barn?


Sådan fungerer det: En Juno-seng er udstyret med justerbare sider, der kan fjernes eller sættes på efter behov. Dette betyder, at du kan have siderne sat på for at skabe en tryg tremmeseng for dit barn, eller du kan fjerne siderne og trække sengen ud, så den bliver længere. På den måde forvandles din Juno-seng nemt fra en tremmeseng til en junior seng. Ved blot at løsne fire skruer kan du skifte imellem de tre forskellige længder, som sengen tilbyder: 115 cm, 135 cm og 150 cm. Det er en enkel og fleksibel løsning, der gør det nemt at tilpasse sengen til dit barns alder og behov.

Er du stadig i tvivl om hvordan en Juno-seng fungerer? Tag et kig på vores manual til Sebra-sengen. Disse senge er lavet ud fra det samme design, hvilket betyder, at de fungerer nogenlunde ens.


Kært barn har mange navne og det gælder også Juno-sengen

Udover at være kendt som Sebra-sengen har den elskede Juno-seng også fået kælenavnet "Lille Per." Men hvorfor har sengen netop fået dette navn? Svaret ligger i filmverdenen, og måske ringer der allerede en klokke. Kælenavnet stammer nemlig fra de klassiske og velkendte Far til Fire-film, hvor Juno-sengen, eller rettere sagt "Lille Per's seng," spillede en fremtrædende rolle som sengen, Lille Per delte med sin bror.

Find den perfekte sengerand til din Juno-seng

Når du skal finde en sengerand til din Juno-seng, er det en god idé at vælge en, der passer nøjagtigt i både størrelse og stil. Det gode er, at sengerande lavet til Sebra-senge også passer til Juno-senge, da de deler de samme mål og design. Derfor anbefaler vi, at du vælger en sengerand fra Sebra for at være sikker på, at den passer perfekt til din Juno-seng. Hvis du er i tvivl om, hvorfor du bør vælge en sengerand til din Juno-seng, så er det korte svar, at en sengerand forhindrer små hænder og fødder i at komme i klemme mellem sengegitterets huller. Sengeranden skaber derfor ekstra sikkerhed for din lille guldklump.