• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Udeleg og udendørs legetøj til små børn

Dagene er begyndt at blive lysere og længere. Små forårsblomster pibler op af jorden, og der er kommet knopper på træerne. Aaah, det er forår!


Det er endelig blevet tid til at tage legen med udenfor! Vi har samlet en række aktiviteter og udendørs legetøj, du og dit barn kan have det sjovt med i haven. Aktiviteterne egner sig til børn i alderen 0-2 år.


Er du på udkig efter havelegetøj og aktiviteter til større børn (3-5 år)? Se her.


Har du styr på forårsgarderoben? Ellers kan du finde inspiration her: ”Bliv forårsklar med overtøj og sko”.Fantasifuld udendørsleg


Fra dit barn er helt lille, kan han eller hun få meget ud af at tilbringe tid i sandkassen. Så længe dit barn kan sidde oprejst selv, er det sjovt at mærke, hvordan sandet føles i de små hænder.


Der findes massevis af tilbehør til sandkassen i forskellige farver og former. Lav lækre sandkager eller flotte sandslotte og dekorer dem, som I har lyst til. Gå eventuelt en tur rundt i haven og saml små grene og blomster til at dekorere med. Sandkasser er sjov for hele familien og hjælper til at udvikle dit barns motorik og kreativitet.

Har I fliser eller lignende i haven, kan dit barn bruge det som et kæmpe lærred, og give den gas med farvekridtet. Den større overflade tager timevis at fylde ud med smukke tegninger og kruseduller.


TIP: Pynt fliserne sammen. Tegn skitser, som dit barn kan farvelægge. Hjælp eventuelt barnet med at tegne Gurli gris eller en regnbue – det er kun fantasien, der sætter grænser :)


Et legehus er en klassiker for store og små, men især små børn vil elske at lade små rollespil udfolde sig – og styrke fantasien – i legehuset. Måske I leger, det er en butik, et minihjem eller en café. Dit barn kan også holde teselskab for alle sine bamser og dukker (og måske dig) ude i sin lille børnehytte.

Gyngestativ (med rutsjebane)?


“Højere, højere, hep hep hep!”. Elsker dit barn at få et sus i maven? Et gyngestativ eller måske endda en rutsjebane hjemme i haven er en klassiker og næsten et must, hvis pladsen er til det. Gynger er gode til alle aldre.


På de fleste stativer kan gyngerne tages af, og skiftes ud til en anden slags gynge, så gyngestativt kan vokse med dit barn og samtidig varieres efter temperament. Start med en babygynge, og skift derefter til en sædegynge eller fugleredegynge, efterhånden som dit barn vokser. Du kan også sætte klatrereb op, en gyngebold, gymnastikringe eller andet. Mulighederne er mange med et gyngestativ!


Et af de eneste minusser der er ved et gyngestativ er, at du risikerer at få ømme arme af at skubbe ;).

Fart over feltet med pedalbil eller løbecykel


Til de små børn er det oplagt med en børnescooter, en pedalbil eller en løbecykel, som dit barn kan give den gas på i haven.


Vi har et stort udvalg af pedalbiler og børnescootere, så det bliver ikke svært at finde en, der passer til dit barns størrelse og interesser (hvem har ikke altid drømt om at have en lille minitraktor stående i haven ;))


Er du i tvivl om, hvilken løbecykel du skal vælge? Så læs mere her: “Guide: Sådan finder du den rigtige løbecykel”.

Sikkerhed først – husk cykelhjelmen!


Uanset om dit barn triller rundt i en pedalbil eller en børnescooter, eller måske fræser derudaf på et løbehjul eller en løbecykel, så er en cykelhjelm altid en god ide. Der kommer hurtigt rigtig meget fart på de små.


Børnecykelhjelme fås i et hav af modeller og farver. Find en sej cykelhjelm, som dit barn vil være glad for at have på hovedet, og som sidder godt. Lad eventuelt dit barn vælge selv.