Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Bodystocking

Bodystockings er fantastiske og uundværlige for både babyer og tumlinger. Den holder bleen på plads, hvis den bliver tung, og hjælper barnet med at holde sig varmt. Vi forhandler både bodystockings med korte og lange ærmer, så de passer til enhver årstid. Her på siden finder du bodystockings i materialerne økologisk bomuld, bomuld, uld og viskose. Vi forhandler blandt andet populære mærker som Name it, Sofie Schnoor, Wheat osv.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvorfor skal jeg købe en bodystocking?   

En bodystocking er tryg for barnet at have på, og den hjælper med at holde barnet varm. Er du klar over, at der findes forskellige halsåbninger på en bodystocking? Der findes mange forskellige typer af bodystockings, du kan f.eks. få en boddy med slå om effekt, så din baby ikke skal have den henover hovedet. På vores hjemmeside finder du bodystockings, som f.eks. har en bred halsåbning. Det betyder, at den kan trækkes ned over barnets krop i stedet for over hovedet. Det er praktisk, hvis bodystockingen bliver beskidt, derved bliver barnet ikke udsat for bakterier i ansigtet og andre steder på kroppen. 

 

Bodystocking i uld 

Hvorfor skal du vælge en bodystocking i uld til dit barn? Det skal du fordi, at ulden går ind, og hjælper med, at regulere dit barns temperatur, da uld er et naturprodukt. Dit barn vil derfor ikke have det for varmt om, sommeren eller for koldt om vinteren. Hvis du har et barn, som ofte ligger på et legetæppe eller en madras på gulvet, så vil en bodystocking i uld hjælpe med at holde dit barn varmt. Vidste du, at en af egenskaberne ved uld er, at det er fugtabsorberende? Det betyder, at hvis dit barn savler meget, så vil ulden holde dit barn tørt. Har du et motorisk aktivt barn? Så vil ulden absorbere sveden og holde dit barn varmt, når han eller hun sidder stille. 

 

Køb fodtøj til dit barn hos Pixizoo 

Vi har et stort udvalg af fodtøj hos Pixizoo, som passer til enhver årstid. Du kan finde både hjemmesko, gummistøvler, sandaler, støvler og begyndersko. Vi forhandler populære mærker, som Angulus, Bundgaard, Pom Pom, Sofie Schnoor osv. Det er vigtigt for os at, dit barn får det helt rigtige fodtøj, da barnets små fødder er bløde, og skal holde hele livet. Du kan finde vores udvalg af begyndersko her, de findes med velcro, snørebånd, elastik og lynlås. Hvornår skal dit barn have begyndersko? Det skal barnet, når det begynder at stå og rejse sig op af alt, hvad det kan komme i nærheden af. Det er en god ide at vælge nogle begyndersko, som har skridsikre såler, så barnet står godt fast. 

 

Vi har et stort udvalg og populære mærker

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af nogle af de mest populære produkter og mærker. Vi forhandler blandt andet Baby Jogger, BRIO, Sebra, LEGO, Cybex, Neonate, Done By Deer, Tripp Trapp og mange, mange flere. Udover de mange produkter og mærker, så er det vigtig for os, at du får den rette hjælp og vejledning. Vidste du, at vi har en fysisk butik i Tilst nær Aarhus? Den er helt sikkert et besøg værd, og personalet i butikken står klar til at hjælpe og vejlede dig. Det er stort at blive forældre, og det er uanset om det er første, anden eller tredje gang. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 88 88 74 15. Hvis du har brug for et godt tilbud, så kan du finde tilbudsformularen og få et uforpligtende tilbud.