• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Bisgaard sandaler

Sommer, sol og gode sandaler. 

Sommeren har vist sit varme ansigt, og det er nu tid til at finde et par sandaler til dit barn. Og er du helt grøn i at købe sandaler til børn, kan det nemt virke meget overvældende med alle de muligheder der findes indenfor sandaler til børn. Men fortvivl ikke, for det har vi tænkt på! Så her kan du få lidt nyttig information, der måske kan hjælpe dig i jagten på de perfekte sandaler til dit barn. 

    

Hvis der er noget, der batter - er det når skoen passer!

Det er enormt vigtigt at være opmærksom på pasformen, når tiden er kommet til at købe sandaler til børn. Husk også at tage dit barns personlige behov i betragtning, når du skal købe sandaler. Har dit barn for eksempel smalle eller brede fødder? Ofte angives der i mærket, om det passer til en smal, normal eller bred pasform.  

Generelt når der skal købes sandaler til børn, kan det være smart at vælge nogen med velcrolukning. Hvorfor? Fordi børn elsker at kunne gøre ting selv, og med velcrolukning giver du dit barn muligheden for at kunne tage sandalerne af og på uden hjælp. Sandaler med velcrolukning kan altså være rigtig behjælpeligt i en kan-selv-vil-selv fase!

   

Åbne eller lukkede sandaler til børn?

Er du i tvivl om du skal købe åbne eller lukkede sandaler til dit barn? Som hovedregel vil man ofte anbefale lukkede sandaler til mindre børn og åbne sandaler til lidt større børn. 

Grunden til, at lukkede sandaler er gavnlig for mindre børn, er blandt andet at lukkede sandaler beskytter tæerne. Det anbefales desuden at lukkede sandaler til børn har et bevægelsesrum på mellem 1-1,5 cm. Til mindre børn er det også godt at være opmærksom på om skoen har en fast hæl, der kan give den rigtige støtte til dit barns fod og den skoen sidder tæt. 

Når dit barn bliver større, er der ikke længere samme behov for at beskytte tæer, så derfor kan åbne sandaler også være en mulighed. Det anbefales, at der til åbne sandaler til børn, er et bevægelsesrum på 1 cm. 

   

Hvorfor købe sandaler til børn hos Pixizoo? 

Her hos Pixizoo har vi et sortiment indenfor sandaler til børn, der indeholder lidt for enhver smag. 

Det er vigtigt for os at kunne give dig en god kundeoplevelse, og derfor vil vi give dig så mange gode grunde til at handle hos os, som muligt. Nogle af fordelene ved at handle hos os er blandt andet, at der er mulighed for prismatch og prisgaranti. 

Som medlem af vores Pixizoo Plus kundeklub, kan du få endnu bedre tilbud, samt mulighed for at optjene bonuskroner, der kan bruges på fremtidige køb. Og det bliver faktisk endnu bedre endnu, for som medlem i vores kundeklub, får du også gratis fragt!