• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
5 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
Lagerstatus
Nulstil
 • (5)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
55,00
99,00
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
 • Mal med vand malebog - Vilde dyr
  Varen udgår
  MIEREDU
  Mal med vand malebog - Vilde dyr
  98,00 DKK
  Lagerstatus
  Spar 30%
 • Mal med vand malebog - Dinosaurer
  Varen udgår
  MIEREDU
  Mal med vand malebog - Dinosaurer
  98,00 DKK
  Lagerstatus
  Spar 30%
 • Velour bøjler - beige
  Tiny Republic
  Velour bøjler - beige
  99,00 DKK
  Lagerstatus
 • velour bøjler - rosa
  Tiny Republic
  velour bøjler - rosa
  99,00 DKK
  Lagerstatus
 • Bøjle, natur
  Bloomingville
  Bøjle, natur
  55,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

Børnebøjler

Børnebøjler til garderoben

Når dit barn når en alder hvor det selv vil tage sit tøj på eller øve sig i at gøre det, kan børnebøjler være en hjælp for både børn og forældre. Nogle vælger at investere i et garderobeskab til børn, i en højde hvor barnet selv kan nå sit tøj. Der findes garderobeskabe til børn hvor der både er skuffer, hylder og en bøjlestang hvor der er plads til at hænge børnebøjler. Med en børnebøjle får du en bøjle der er tilpasset børnetøj, som gør det muligt at hænge barnets tøj på bøjler uden at tøjet strækkes i skuldersømmen.

Brugen af børnebøjler kan også være med til at skabe overblik over barnets tøj, og undgå at skabe uorden i barnets tøj, hvis du leder efter et bestemt stykke tøj, som du ikke lige husker hvilken hylde eller skuffet tøjet ligger i.

 

Indel barnets tøj efter sæsoner

En smart måde at organisere barnets tøj er ved at inddele det efter årstidens sæsoner, så kan du nemt pakke sommertøjet væk når efteråret nærmer sig og omvendt. Hæng alle sommerkjolerne på børnebøjler i skabet, så er de nemme at tage ud af skabet og pakke væk indtil det igen er muligt at nyde vejret i en sommerkjole - hvis altså ikke dit barn er vokset ud af sit tøj inden det bliver sommer igen.

 

Skridsikre børnebøjler fra Tiny Republic

I vores udvalg finder du børnebøjler fra Tiny Republic i velour, som hjælper til at tøjet ikke glider af bøjlen da velour er skridsikkert, i modsætning til bøjler af eksempelvis plast. Børnebøjlerne fra Tiny Republic findes i forskellige farver som kan pynte på børneværelset hvis børnebøjlerne hænges så de er synlige, eksempelvis på knager eller på et tøjstativ på værelset. Farverne på børnebøjlerne kan også gøre det sjovere for barnet at hænge tøjet op, så de blå bluser kommer på de blå bøjler, det lyserøde på de lyserøde bøjler og så videre. Børnebøjlerne fra Tiny Republic kommer i pakker af 10, i forskellige nuancer og måler 20 x 30 cm, med en dybde på 0,5 cm. 

 

Inddrag dit barn når I ordner vasketøj

I takt med at dit barns bliver ældre kan elementer i hverdagen bidrage positivt til at styrke barnets udvikling. Ved brug af børnebøjler kan du hjælpe til at styrke dit barns selvstændighed og motorik, både når barnet skal tage tøjet af bøjlen, for at tage det på, samt når tøjet skal hænges på bøjler, for at blive hængt på plads i skabet igen.

Du kan med fordel også inddrage dit barn når i hænger vasketøj op og derefter på plads i skabet, det kan også hjælpe til at styrke barnets selvstændighed og motorik når barnets eget tøj skal hænges på børnebøjler.

Når vasketøjet er hængt til tørre på børnebøjler, er det også hurtigt at hænge direkte ind i barnets skab, når tøjet er tørt og så undgår i at skulle lægge tøjet sammen og at det krøller. Der er altså mange fordele ved at bruge børnebøjler i dit barns garderobe. Vær dog opmærksom på at noget tøj kan miste pasformen af at hænge til tørre på en bøjle som eksempelvis uldtøj, uanset om det er tørt eller vådt. 

 

Hvilket tøj må hænge på børnebøjler?

Det er ikke alt tøj der har lige godt af at blive hængt på bøjler, uanset om det er tørt eller vådt. Børnetøj der egner sig særligt godt til at blive hængt på børnebøjler er eksempelvis tøj med stropper, da bøjen ikke vil kunne lave mærker i det stof som bøjlen er i kontakt med. Hvis man anvender en almindelig bøjle til en bluse til børn vil bøjlen strækket stoffet i skuldersømmen, da almindelige bøjler typisk vil være for brede til børnetøj. Tøj som kjoler er også smarte at hænge på en børnebøjle, da kjoler i nogle tilfælde kan være svære at lægge sammen. Børnebøjler kan selvfølgelig også bruges til andre formål, som eksempelvis at hænge stofbleer til tørre på efter vask.

 

Hæng barnets tøj frem aftenen inden

Du kan i fællesskab med dit barn udvælge hvilket tøj barnet skal have på den næste dag og hænge det frem på en børnebøjle, så det er synligt og hænger et sted hvor dit barn selv kan nå tøjet. Det kan bidrage til at gøre morgenrutinen nemmere og hjælpe med at forberede barnet på den kommende dag, når barnet ved hvilket tøj det skal have på. I kan hænge forskellige sæt tøj frem på børnebøjler, så barnet har forskellige valgmuligheder når dagens outfit skal vælges.

 

Brug børnebøjler til udklædningstøj

Hvis dit barn elsker at klæde sig ud og har en masse flot og farvestrålende udklædningstøj kan I hænge alle de flotte kostumer frem på børnebøjler på barnets værelse. På den måde kan barnet selv nå sit udklædningstøj og selv igangsætte udklædningslegen, samtidig med at det flotte tøj kan skabe liv og farver på børneværelset.