• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Design Letters Bogstaver

Design Letters blev skabt da kærligheden for bogstaver og design blev forenet

Som et forholdsvist ungt brand, skabte Mette Thomsen i 2009 interiør virksomheden Design Letters. Mettes tidligere professionelle karriere bestod i stor grad af at arbejde med ord og tekstskrivning, og da det blev kombineret med kærligheden for simpelt design blev Design Letters født. Som Mette siger det, fandtes der i 2009 ikke nogle stilfulde bogstaver man kunne pynte hjemmet med, og det skulle der laves om på. Design Letters bogstaver og andre produkter består af Arne Jacobsens håndtegnede typografi fra 1937, som i dag er det største kendetegn for brandets varer. På denne måde var Design Letters frontløbere som designhus på at kombinere bogstaver og interiør design i hjemmet. Missionen bag brandet er at inspirere dig til at lege med bogstaver og personificere dit hjem som aldrig før! Kan du, ligesom os, heller ikke få nok af Design Letters bogstaver, skal du se deres kopper som gør morgenbordet ekstra hyggeligt.   

Designer bogstaver i træ

Det fantastiske ved Design Letters bogstaver er, at de kan bruges til hele familien og har et utal af anvendelsesmuligheder. Kan du huske hvor fedt det var som barn at skrive dit navn på ting, så andre mennesker vidste det var dit? Det er stadig tilfældet, og børn elsker især at få deres navn uden på deres dør til børneværelset. Det signalerer for dem, at det er deres private og unikke base, hvor de har ansvar og er et sted som de “bestemmer” over. Dog behøver bogstaverne fra Design Letters ikke kun at bruges til at stave navne! Mange voksne bruger dem også kreativt i indretningen i hjemmet, eksempelvis over kaffemaskinen, synliggøre WC’et for gæster eller til at lave inspirerende citater rundt omkring i hjemmet. Design Letter bogstaverne giver hjemmet en helt særlig personlig stemning! Materialet, som bogstaverne er lavet af, består af malet birketræ, hvor hvert bogstav er 12 cm. højt.

Design Letters bogstaver er testet af børnefamiliers hverdag!

Lækre designprodukter behøver ikke at være skrøbelige, og i tilfældet med Design Letters bogstaver har det været en stor prioritet. Det er ikke nogen hemmelighed at livet med børn, villa, vovse og volvo kan blive en smule hektisk til tider, som gør at et hjem bliver udsat for lidt af hvert. Dog gør det ingen undtagelse for at produkterne skal kunne klare det, og det klarer Design Letters bogstaver til UG med kryds og slange. Brandet producerer mange af deres varer i et slidstærkt og holdbart materiale kaldet melamin, som tåler at babyer og børn sagtens kan udforske produkterne som de lyster. Og endnu bedre endnu, er melanin et af de materialer der særligt tåler en tur i opvaskemaskinen uden at blive slidt. Så kære forældre, slå jer løs i produkterne fra Design Letters - I vil ikke fortryde det!