Spar op til 54% på gråvejrshygge til hele familien❤️ Se tilbud her

BRIO Togbaner

Fut fuuut! Sæt fuld fart på legen med BRIO tog og BRIO togbaner.

BRIO har produceret legetøj i mere end 130 år og har derfor årtiers viden, der lægges ind i alle de produkter de fremstiller. BRIO legetøj er mest kendt for trælegetøj af meget høj kvalitet, som er et hit på børneværelset. Virksomheden producerer stadig mange af de gamle klassikere, såsom BRIO tog og BRIO togbaner, og derfor bliver mange forældre nostalgiske når de ser det fine legetøj fra BRIO. Her finder du et stort udvalg af BRIO toge og BRIO togbaner. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Brio legetøj er mest kendt for trælegetøj af meget høj kvalitet, som er et hit på børneværelset. Virksomheden producerer stadig mange af de gamle klassikere, såsom Brio tog og Brio togbaner, og derfor bliver mange forældre nostalgiske når de ser det fine legetøj fra Brio. Her finder du et stort udvalg af Brio toge og Brio togbaner.

 

Brio tog og togbaner er designet med tanke på underholdning, udvikling og holdbarhed. Gennem leg får børns krop og hjerne al den stimulation, de har brug for til at udvikle sig, og derfor er Brio tog og Brio togbaner designet til at støtte flere stadier i barnets udvikling. Med et rent og enkelt design er Brio tog og togbaner opmuntrende for børn og åbner for et helt univers af morskab, hvor den eneste grænse er børnenes egen fantasi. Tog fra Brio findes i mange forskellige udgaver og togbanerne kan udvides og blive ganske store.

 

Når togkonduktøren fløjter, er med at få toget i gang og af sted gennem tunneller og landskaber med små byer. Til nogle af Brio togene skal der anvendes batterier, men derudover er det kun fantasien der skal til for at få togene til at køre på togbanerne.

 

Find et Brio tog eller en Brio togbane til børneværelset her!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×