• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvornår var det nu det var?

I 1932 startede Ole Kirt Kristiansen legetøjsfirmaet LEGO, der står bag LEGO DUPLO. Siden sin spæde begyndelse med produktion i træ, er virksomheden blevet et verdensomspændende fænomen. I 1958 kom plastikklodsen, som LEGO i dag er mest kendt for til, og skubbede for alvor til danskernes og resten af verdens forståelse af legetøj. Siden da har LEGO produceret mange produkter, der i dag anses som klassikere – deriblandt LEGO DUPLO.

        

Med LEGO DUPLO er der leg for børn og voksne

LEGO DUPLO blev en del af LEGO-familien i 1969, og siden da har de været fast inventar hos børnefamilier verden over. Forskellen på de almindelige LEGO-klodser og LEGO DUPLO er størrelsen. Målene på DUPLO-klodserne er dobbelt så store som på det almindelige LEGO. Klodserne er egnet for børn over halvandet år og findes i mange versioner. De kan samles i uanede muligheder så dit barn vil aldrig kede sig så lang tid der er kreativitet til. Størrelsen på LEGO DUPLO-klodserne lader dit barn få del i LEGO-magien.

Hos Pixizoo har vi samlet et bredt udvalg af gode produkter, der kan kombineres, samles og skilles næsten uendeligt. Med LEGO DUPLO kan dit barn se frem til utallige timers underholdning og kreativitet. Klodserne er med til at styrke dit barns koncentrationsevne og tålmodighed, da byggeprojekter er sjældent andet end en langtrukken affære. Når du køber LEGO DUPLO er du desuden med til at styrke dit barns finmotorik.

Hvis dit barn elsker at bygge med klodser, kan vi også varmt anbefale det meget populære magnetlegetøj Magna Tiles, eller de fantastiske byggeklodser fra Plus Plus.

 

Gå på opdagelse i LEGO-universet

Ud over de helt almindelige røde, gule, grønne og blå klodser, har firmaet bag succesen yderligere igennem tiden formået at opstarte et bredt sortiment med flere kendte film og serier. Her kan blandt andet nævnes STAR WARS, Ringenes Herre, Ninja Turtles og Disney-figurer fra blandt andet Jake og piraterne, Cars, Planes og forskellige Disney Princess-figurer. For eksempel elementer fra den helt fantastisk populære film Frozen, der hurtigt har vundet indpas på mange børneværelser. I den populære Architecture-serie har mange kendte arkitekter også formået at forevige flere af deres anerkendte bygningsværker.  

 

Få fantastiske fordele med Pixizoo Plus

På vores hjemmeside kan du finde et stort udvalg af lækre LEGO-produkter til alle aldre. Hvis du leder efter noget til de mindste, kan du finde vores brede udvalg af LEGO DUPLO-produkter her

Vidste du, at du hurtigt og nemt kan blive medlem af Pixizoos kundeklub, Pixizoo Plus, og få masser af fordele for dig og resten af din familie? Uanset om det handler om tøj, oplevelser eller noget helt tredje, har Pixizoo Plus noget for dig. Du kan læse mere om Pixizoo Plus-medlemskabet her.

Hos Pixizoo sætter vi pris på dig som kunde. Derfor sidder vi klar til at modtage tage din henvendelse om alt fra LEGO DUPLO til levering og Pixizoo Plus-medlemskab. Ring til vores kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail til os på kundeservice@pixizoo.dk.