3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Cache Coeur Lingerie

Når man bliver gravid eller ammer, er det ikke kun maven som vokser. Pludselig har man et helt andet behov i forhold til valg af BH. Cache Coeur Lingerie laver lækkert undertøj. Deres undertøj er lavet så du kan føle dig ekstra lækker – både under din graviditet, og når du ammer. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Cache Coeur Lingerie er fransk kvalitet 

Siden 2008 har ejerne Philippe og Audrey Trolliet forsøgt at revolutionere graviditets- og ammeundertøj med fransk kvalitet. Deres designs tager ikke kun udgangspunkt i kvalitet men også funktionalitet. Efter mange snakke med vordende mødre og ammende kvinder kom deres første kollektion til verden. Med traditionelt håndværk og moderne løsninger har Cache Coeur Lingerie formået at skabe funktionelt men lækkert undertøj, som passer til enhver kvinde. 

 

Cache Coeur Lingerie arbejder ud fra 6 grundsten, som hovedelementerne i fransk elegance. 

 

Komfort: bløde materialer og strækbar microfiber 

Tilpasning: Strækbare skåle og justbar stropper 

Støtte: Ryggen er forstærket, så BH’er giver den rigtige støtte 

Kvalitet: stort fokus på finish 

Brugervenlig: Alle ammebh’er er udviklet med tanke på, at de kan betjenes med en hånd 

Bekvemlighed: Alt undertøj fra Cache Coeur Lingerie kan maskinvaskes på skåneprogram

 

Ammeindlægenes vigtighed

Cache Coeur Lingerie har ikke kun specialiseret sig i at lave lækkert undertøj til den vordende mor. De har gennem flere år undersøgt, hvordan man laver de uundværlige ammeindlæg. 

 

Ammeindlæg har tilformål at løse flere forskellige udfordringer. Det er derfor vigtigt, at du vælger det indlæg, som passer til netop dine behov. En af deres primære funktioner er at opsuge den mælk, som kan lække fra brystet. Det er vigtigt, at dine bryster ikke er våde, der kan indlægget være en stor hjælp. For andre er indlæggene vigtige i forhold til at holde brysterne varme for ikke at udvikle brystbetændelse. 

 

Cache Coeur Lingerie har udviklet nogle specielle indlæg, som er særdeles fordelagtige at bruge om natten.

Deres undertøj og indlæg er designet, så de passer dig i en hver situation. 

 

Føl dig lækker indeni 

Forstil dig, at du skal klæde dig på om morgen. Du åbner undertøjsskuffen. Der ligger de behagelige momortrusser, som vi alle her. Men ved siden af ligger et sæt Cache Coeur Lingerie. Og ved du hvad? De smukke trusser og bh’er er lige så behagelige, som de gode gamle.

 

Det smukke undertøj er pyntet med både blonder og flotte syninger. Desuden er stoffet specielt udvalgt med på tanke på, at du ikke bare skal se godt ud – men at du skal føle dig lækker hele vejen igennem din graviditet og amning af din guldklump. 

 

Cache Coeur Lingerie og Pixizoo 

Hos Pixizoo er det også vigtigt for os, at du som mor eller kommende mor føler dig ekstra lækker. Derfor tilbyder vi et bred udvalg af Cache Coeur Lingeries sortiment. På den både kan du nemt finde et sæt, som passer dig! Skulle størrelsen være forkert, så tøv ikke. Vi tilbyder 365 dages returret, så du nemt kan sende retur og bestille nyt.