WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (12)
Pris
 1. kr99
  kr2199

Cama Copenhagen

Dansk design og godt håndværk. Cama Copenhagen er indbegrebet af lækkert design, som oser af omtanke og godt håndværk. Ønsker du noget tidsløst til din baby, som du måske både kan bruge til både nummer 1 og 2? Så er deres smarte og super lækre produkter lige noget for dig. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvem er Cama Copenhagen 

Cama Copenhagen blev grundlagt i 2015 af parret Camilla og Marco. Året før de startede deres virksomhed, fik de en søn, og med et liv på farten er det rette udstyr til en baby mere end nogensinde før nødvendigt. 

 

Med Camillas store erfaring indenfor børnebranchen, og Marcos sans for design, har de sammen skabt noget, et univers af design som ikke bare holder nu, men som også er fedt i fremtiden. 

 

Selvom de er mest kendt for deres tasker til, når barnet skal pusles. Så lad dig endelig ikke narre. Cama Copenhagen laver mere end det. Fordi de ved, at som forældre har man brug for mere end en pæn og funktionel taske. 

 

Design og kvalitet 

Hos Cama Copenhagen er både kvalitet og design i højsædet! Marco har en arkitekturuddannelse og er uddannet fra Kunst Akademiet. Men hans sans for design er du garanteret et lækkert produkt. 

 

Den store sans for design, sat sammen med Camillas store erfaring fra børnebranchen og den erfaring, som de begge har fået efter at have fået deres eget barn, giver ikke bare et godt produkt. Det giver et produkt, som er lidt udover det sædvanlige. Alle deres produkter er lavet for at udfylde en funktion i din hverdag med et barn – hvad end det er en baby eller en tumling. 

 

Deres stofbleer er skræddersyetog designet med funktionalitet for øje. Det er ikke bare en almindelig stofble. Alle bleerne har fået påsyet et ekstra stykke stof til bunden, så du nemt kan kende forskel på hvilken enden du bruger til halen, og hvilken ende, som bliver brugt til hovedet. Man bruger stofbleen som underlag, når der pusle. Derfor har de monteret silkeelastikker i hjørnerne på bagsiden, så bleen holdes godt på plads – både når der pusles, men også når tasken pakkes sammen. 

 

Økologisk babyudstyr 

For Cama Copenhagen er det ikke kun vigtigt, at det er udstyr som virker. For dem er det også vigtigt, at hverken miljøet, mor og far eller baby lider overlast ved brug eller produktion af deres produkter. 

 

Alle Cama Copenhagen produkter bliver så vidt muligt produceret med tanke på miljøet. Derfor forsøger de kun at bruge økologiske produktionsmetoder. 

 

For at du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer, anvender de også kun økologisk bomuld, når de producerer produkter – alt lige fra tasker til stofbleer. 

 

Cama Copenhagen og Pixizoo 

Når du køber Cama Copenhagen hos Pixizoo, sørger vi for, at du får alt den råd og vejledning, som du har brug for. Vores søde kundeservice sidder klar ved telefoner, hvis der skulle opstå spørgsmål. 

 

Psst… Vidste du godt, at vi også tilbyder både prisgaranti og prismatch? Desuden har vi også en Pixizoo-butik i Tilst, så du kan komme ud mærke de lækre produkter. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×