KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Lagerstatus
 1. På lager (17)
 2. Forlænget leveringstid (6)
Pris
 1. kr62
  kr999

Cars

Er I også blevet lidt forelsket i de super sjove og seje figurer fra Disney-filmen Cars? Så se med her. Vi har samlet nogle skønne produkter, som giver dit barn mulighed for at få både McQueen og alle vennerne med hjem på værelset. Spænd sikkerhedsselen, og lad legen med jeres yndlingsbiler begynde. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Cars fra begyndelsen 

Kom med indenfor i den hæsblæsende verden med Cars.  

Lynet McQueen er en super hurtig racerbil, som drønede over biograflærredet i 2006. I den første film følger man Lynets seje kamp om at nå sine drømme. På sin vej mod stjernerne møder Lyner nogle udfordringer, som skal overvindes. Men heldigvis får han også nye venner sin vej. Han møder f.eks. den altid hjælpsomme og super rare kranbil, Bumle. Udover livslange venskaber, møder Lynet også en helt særlig bil. Nemlig Sally. Sally og Lynet forelsker sig i hinanden.  

Siden er der både blevet produceret en 2er og en 3er, hvor vi endnu en gang får lov at møde den seje Lynet McQueen og alle hans venner. Og ikke nok med det i 2007 udgav Disney en serie med Cars, så vi rigtig kan få lov til at følge med McQueen. 

 

Fart til alle aldre 

Har I også et barn derhjemme, som ikke kan få fart nok? Et barn som siger vroom vroom når enhver lejlighed byder sig. Vores store sortiment af Cars-produkter gør det muligt for dig at give selv den mindste fan muligheden for at lege med sin yndlingsracerbil, Lynet McQueen. Vi har sørget for, at du finder alt fra en sej gåbil til de små fartdjævle – til flotte puslespil til de lidt større. 

Gå på jagt i udvalget og find det Cars-produkt, som vil bringe allermest glæde hjemme hos jer – måske du endda kan finde noget, hvor I alle sammen kan få en hyggelig og hæsblæsende stund sammen.  

Både ude og inde

De seje produkter fra Cars findes i et bredt sortiment, som gør, at Lynet McQueen både kan være med til at lege ude og inde. Du kan sågar tage Lynet med på ferie eller i svømmehallen. 

Med de smarte rygsække er det endda super nemt at tage yndlingslegetøjet med på tur. Der er også en sej kuffert hvis Lynet McQueen skal med ud på en spændende flyvetur. 

Selvom Lynet McQueen er en top smart racerbil, så går han ikke af vejen for en god omgang vendespil eller et labyrintspil sammen med alle vennerne fra filmen. Forstil dig, hvordan roen sænker sig i stuen efter en hel dag på racerbanen. 

 

Cars med fordele 

Når du køber dine Cars-produkter hos Pixizoo tilbyder vi dig en masse lækre fordele. Vi har både prisgaranti og ubegrænset returret. Og hvis du skulle have spørgsmål, så sidder vores søde kundeservice klar ved telefonerne til at svare alle spørgsmål, store som små! 

 

Vidste du, at vi også har en kundeklub, som hedder Pixizoo Plus. Og hvis du er medlem af den, får du en masse ekstra fordele såsom udgivet reklamationsret og ekstra fordelagtigt prismatch. Ikke kun fra os, med også fra alle vores samarbejdspartnere. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×