• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ



COOKIEPOLITIK


Introduktion


N√•r du bes√łger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at √łge v√¶rdien af de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der indsamles oplysninger, b√łr du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies


Websitet anvender ‚ÄĚcookies‚ÄĚ, der er en tekstfil, som gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med det form√•l at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.  Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optr√¶de hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan f√• adgang til.  


Du kan til enhver tid tr√¶kke dit samtykke tilbage ved at trykke p√• ikonet nederst i venstre hj√łrne af pixizoo.dk og √¶ndre dine indstillinger.


Vi benytter os af f√łlgende kategorier af cookies p√• vores website:  


Kategori 1 ‚Äď N√łdvendige cookies


Disse cookies er essentielle for at bev√¶ge dig rundt p√• sitet og benytte dets features. Uden disse cookies vil loginoplysninger og indk√łbskurve f.eks. ikke v√¶re gemt.


Kategori 2 ‚Äď Brugsm√¶ssige cookies


Denne form for cookies indsamler anonym information om hvordan du bruger vores website. F.eks. bruger vi Google Analytics cookies til at forstå hvordan kunderne ankommer og benytter vores site så vi kan forbedre ting som navigation, shopping oplevelsen og marketing kampagner. Data fra denne form for cookies viser IKKE personlige detaljer så den individuelle identitet kan blive fastslået. Du kan fravælge denne form for cookie i dine browser indstillinger, men det kan ændre oplevelsen på vores website.


Kategori 3 ‚Äď Funktionsm√¶ssige cookies


Denne form for cookies husker valg som f.eks. hvilket land du bes√łger fra, valuta du benytter, st√łrrelse v√¶lger, m√¶rker du foretr√¶kker osv. Det bruger vi til at skr√¶ddersy en mere personlig oplevelse, og tilbyde de meste relevante produkter og den bedste brugeroplevelse. Denne data er anonymiseret og kan ikke bruges af andre websites. Du kan frav√¶lge denne form for cookie i dine browser indstillinger, men det kan √¶ndre oplevelsen p√• vores website.


Kategori 4 ‚Äď M√•lrettede eller annonceringsm√¶ssige cookies


Denne form for cookies indsamler information omkring din s√łgshistorik for at m√•lrette annoncer for mere relevant indhold for dig og dine interesser. De hj√¶lper ogs√• til at begr√¶nse antallet af gange du bliver disponeret for en specifik annonce. Denne form for cookies er som regel placeret ved tredjeparts annoncerings netv√¶rk. De husker de websites du bes√łger og deler dem med andre parter s√•som annonc√łrer. F.eks. benytter vi tredjeparts netv√¶rk til at dele mere personlige annoncer til dig, n√•r du benytter andre websites. Du kan se en liste over hyppigt benyttes tredjeparter her   


Personoplysninger


Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website indsamler og behandler vi en r√¶kke s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller unders√łgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, √łvrig brug af services eller foretager k√łb via websitet.  


Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√• (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk v√¶re i forbindelse med oprettelse af login eller ved k√łb.


Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.    


Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have st√łrst sandsynlighed for at v√¶re relevante for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.  


Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige. Perioden afh√¶nger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.  


Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker p√•, geografisk placering, k√łn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ‚ÄĚCookies‚ÄĚ ovenfor. Oplysningerne anvendes til m√•lretning af annoncering.


Vi benytter herudover en r√¶kke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger p√• vores vegne og m√• ikke anvende dem til egne form√•l.  


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.



Indsigt og klager


Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@pixizoo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.