KUN I DAG: Neonate BC6500D 1099,- for alle Pixizoo Plus medllemer- klik her

-13%

Cybex Aton M i-size, Pepper Black + Base M i-size

Udgået

Vi beklager, men produktet er desværre udgået og vi har ikke flere på lager.

Bliv eventuelt inspireret, og se alternativer længere nede på siden

Specifikationer
 • Montering Sele og Isofix montering
 • Stolens retning Bagudvendt
 • I-Size 45 - 87 cm
 • Varenummer 518000068+516410004
 • Barnets vægt 0-13kg
 • Mærke CYBEX
Produktbeskrivelse

Aton M i-Size autostol fra Cybex

 • Vægtgruppe 0-13kg
 • L.P.S sikkerhedssytem
 • Højdejusterbar hovedstøtte der vokser i takt med barnet 
 • XXL kaleche UPF50+ der beskytter mod sol, vind og regn
 • Justerbart sæde for optimal liggepostion 
 • Y-sele med blød polstring

Cybex Base M i-Size

 • Cybex Base M i-Size fastgøres i bilens Isofix-beslag 
 • Basen er udstyret med en indikator, der bekræfter korrekt installation
 • Støtteben for maksimal stabilitet og sikkerhed
 • Passer til Cybex Aton M i-Size og Sirona M2 i-Size

Sort/Grå Aton M i-Size babyautostol inkl. base M i-Size fra Cybex

Med denne babyautostol fra Cybex får du en innovativ stol kombineret med de højeste sikkerhedsstandarder. Til stolen medfølger et aftageligt sædeindlæg, som giver mulighed for, at din baby kan ligge i en næsten flad liggeposition for nyfødte og præmature. Hovedstøtten er justerbar og kan indstilles i 11 positioner for at sikre den maksimale sikkerhed for dit barn uden at gå på kompromis med komforten. Den justerbare hovedestøtte gør, at stolen kan vokse med barnet og giver ekstra lang anvendelsestid.

Der er integreret sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P. system) i autostolen som absorberer kraften ved en side-kollision. Kollisionsbeskyttelsen er med til at beskytte din lille baby og det skrøbelige oved samt nakken. Stolen har bløde selepuder, så din baby er spændt sikkert fast. Derudover har den en XXL kaleche med UPF50+ solbeskyttelse. Sammen sikrer alle disse ting barnet en optimal komfort og sikkerhed. Babyautostolen er godkendt efter de seneste ECE40-04 godkendelser, og ved brug af basen opfylder Aton M i-Size kravene til den nye i-Size godkendelse ECE R129. 

Med basen fra Cybex' M-Line modulsystem, får man en base der, udover at passe til Aton M i-Size, også passer til Cybex' autostol Sirona M2 for at forlænge anvendelsestiden. Basen monteres med Isofix og har et højdejusterbart støtteben som sikrer maksimal stabilitet for babyautostolen. Basen har monteringsindikatorer som sikrer korrekt installation. Med Cybex' One-Click installation bliver det hurtigt og nemt at montere og afmontere sin babyaytostol i basen når man er på farten. Basen medfølger ikke, men kan tilkøbes HER.

Aton M i-Size er kompatibel med Cybex' rejsesystem, og kan med et enkelt klik nemt kobles på Cybex' klapvogne. På denne måde flyttes autostolen nemt fra bil til klapvognsstel med få klik, uden at din baby skal vækkes, og du kommer nemt rundt omkring. 

Aton M i-Size har aftageligt betræk som kan vaskes ved 30 grader.

Tjek nemt HER, om denne autostol passer til din bil. 

Specifikationer: 
Godkendt til børn mellem 45-87 cm.
Maks. belastning på 13 kg.
Dimensioner: L66 x B44 x H39-56,5 cm
Godkendt efter ECE40-04. Opfylder ved montering med base også den seneste europæiske godkendelse for autostole: ECE R129. 

OBS: Andre billeder end babyautostolen i Pepper Black (Sort med grå indlæg) er blot for demonstration. 

Cybex Base M i-Size

Med denne base fra Cybex' M-Line modulsystem, får du en base der udover at passe til Aton M i-Size også passer til Cybex' autostol Sirona M2 for at forlænge anvendelsestiden. Basen monteres med Isofix og har et højdejusterbart støtteben som sikrer maksimal stabilitet for babyautostolen. Basen har monteringsindikatorer som sikrer korrekt installation. Med Cybex' One-Click installation bliver det hurtigt og nemt at montere og afmontere sin babyaytostol i basen når man er på farten. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×