★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Cybex autostole 15-36 kg.

Her får du et bredt udvalg af de smarte Cybex autostole 15-36 kg., som er skræddersyet til dit barn, hvor du som forælder, ikke vil gå på kompromis med sikkerhed, innovativt design og funktionalitet. Der er et hav af forskellige modeller og farvekombinationer, så dyk ned i vores spændende univers og find netop din Cybex autostol 15-36 kg.  

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Derfor skal du vælge Cybex autostol 15-36 kg.

Når du som forælder skal ud og køre med dit barn, er sikkerheden selvfølgelig det yderst vigtigste, da der jo nødigt skulle ske vores små kære noget. Tit er man nødsaget til at vælge i mellem, hvad man prioriterer højest – om det så er sikkerheden, funktionaliteten eller designet. Her kommer Cybex autostol 15-36 kg. de fortvivlede forældre til undsætning, da de bestræber sig på, at man selvfølgelig skal kunne få en autostol til ens barn, som ikke går på kompromis med disse, men at man kan få hele pakken. Cybex autostole 15-36 kg. er kendt for deres innovative tankegang, hvad angår sikkerhed, stabilitet, komfort, design og funktionalitet.

Cybex autostol 15-36 kg. og meget mere til dit barn

Cybex autostole 15-36 kg. er det nyeste nye. Den seneste nyhed er Cybex Solution Z-fix autostol, som passer til dit barn i alderen 3-12 år og vokser med barnet, mens barnet vokser sig op til 60 cm højere over perioden. Ikke nok med, at der er et kæmpe udvalg af forskellige modeller og farver i Cybex autostole 15-36 kg., så er det samtidig muligt at få en masse tilbehør til disse. Du kan for eksempel få tilbehør, som den populære Base Q i-Size Black 2017. Denne base passer til de nye i-size regulationer, og er nem og brugervenlig. Din Cybex autostole 15-36 kg. klikkes i basen og så sidder den fast – hurtigt, nemt og enkelt. Det er derfor ikke længere nødvendigt at bruge sikkerhedsselen til at holde autostolen på plads.

Hvem er Cybex?

Cybex er ikke kun kendt for deres Cybex autostole 15-36 kg., men producerer alt lige fra autostole, bæreseler, børnemøbler og klapvogne, hvor sikkerhed og design er i højsædet. Samtidig vægter de det innovative meget højt, da det bygger på deres princip, D.S.F., som står for enestående Design, uovertruffen Sikkerhed og gennemtænkte Funktioner. De har en masse testvindende autostole herunder bl.a. modeller som Sirona samt vundet hele ni Red Dot Design Awards. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt din foretrukne Cybex autostol 15-36 kg. passer til din bil, så find ud af det her.

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Det kan tit blive en dyr fornøjelse, hvis man skal have mere end bare én Cybex autostole 15-36 kg., da vi her hos Pixizoo har alt, hvad et forælder-hjerte begærer. Derfor er du altid velkommen til at sende os en tilbudsforespørgsel, så vi sammen kan finde en god løsning. Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.