Shop Cyber Week tilbud her >

Done by Deer aktivitetstæppe - Grå

FRI FRAGT
879 kr

Andre udgaver

 • Done by Deer aktivitetstæppe - Pudder

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Jeanette > Klik her

Produktbeskrivelse
 • Fint aktivitetstæppe fra Done by Deer i grå 
 • Foldbart, så det fylder mindre i opbevaring og transport.
 • 5 stk. legetøj medfølger
 • Kan maskinvaskes ved 40 grader og må ikke tørretubles
 • Størrelse: Ø90 H:48 cm
 • Varenummer: 5712643406259
 • Farve: Grå
 • Mærke: DONE BY DEER

Gråt aktivitetstæppe Done by Deer

Dette fine aktivitetstæppe fra Done by Deer er et perfekt sted for dit barn til øve nakketræning og hygge. Der medfølger 5 stk. legetøj, som kan hænges på bøjlerne, hvor af det ene er et spejl. 
Legetøjet er med til at styrke barnets sanselighed. Aktivitetstæppet måler Ø:90 x H:48 cm, og bøjlerne kan nemt knappes af og på, det kan derfor foldes sammen, og fylder mindre i opbevaring og i transport. 

Materialet tæppet er produceret i er 100% polyester, og bøjlerne er produceret i 50% bomuld og 50% polyester. Tæppet kan maskinvaskes ved 40 grader, og må ikke tørretumbles. 

Specifikationer
 • Varenummer: 5712643406259
 • Farve: Grå
 • Mærke: DONE BY DEER
Bedømmelser (20)
Sarah Nørregaard 10-05-2021
Så godt er legetæppe, de små elsker det :)
Vis mere
Cecilie 22-08-2019
Vi gav legetæppet her i dåbsgave for nylig, og det har bragt stor lykke, både hos barn og mor
Vis mere
Louise jensen 10-01-2019
Lege tæppet her er helt perfekt til den lille. Er super glad for det.
Vis mere
Anne 31-08-2018
Vi valgte det her tæppe pga de fine farver, og det lever fuldstændig op til forventningerne. Det er pænt nok til at have stående midt i stuen, men stadig et reelt legetøj til baby
Vis mere
Lærke 31-08-2018
Vi er meget glade for dette tæppe. Vores datter er særligt glad for spejlet og den prikkede kugle. Vi var lidt bekymrede for at farverne var for afdæmpede men indtil videre er vores pige mest interesseret i mønstre og kontraster (hun har brugt det fra 1 måned og er 3 måneder nu). Og man kan altid hænge mere farvestrålende legetøj op hvis man synes.
Vis mere
Maria 30-08-2018
Jeg fik dette tæppe i gave og har været super glad for det. Min datter bliver hurtigt forvirret og overstimuleret af for mange farver så dette tæpper er fantastisk. Alt legetøjet kan pilles ned og skifte plads. Har selv tilføjet lidt farvet legetøj engang imellem når hun havde lyst til det.
Det er fedt at legetøjet kan hænge i forskellige højder så det passer fra baby er nyfødt og så hjælper det med ag lære baby at rulle og række ud efter legetøj der er længere væk. Min datter er især glad for den bløde elefant som hun også sover med om natten.
Vis mere
Louise Hviid 22-08-2018
God underholdning. Dejligt at tingene kan flyttes rundt og at der nemt kan tilføjes legetøj.
Tæppet er let at vaske og tørrer i løbet af ingen tid.
Vis mere
Mette 17-08-2018
Vi har haft tæppet i ca 3 måneder. Alt legetøjet jan pilles af, så aktivitetstæppet kan tilpasses barnets alder. Er i fine afdæmpede farver, så det sagtens kan stå i stuen uden at være det første man ser. Gode kontraster som baby elsker. Særligt spejlet er et hit herhjemme. Legetøjet holder sig pænt i farve/facon efter vask.
Vis mere
Liselotte 17-08-2018
Det er et super fint tæppe, men vi har skiftet noget af legetøjet ud til noget med mere farve hvilket har givet stor glæde til vores datter
Vis mere
Simone 16-08-2018
Min dreng brugte rigtig lang tid på dette tæppe og synes det var en rigtig dejlig ting, at man kunne flytte på legetøjet, så der ikke sad samme sted hele tiden. Vi har også brugt legetøjet og taget med i barnevognen. Derudover er det nemt at pakke sammen og nem at rengøre, hvilket er et kæmpe plus! Min bedste anbefaling herfra.
Vis mere
Gertrud 16-08-2018
Udover at være det pæneste aktivitetstæppe, jeg har set (med 14 år på bagen som mor), så var det også til stor glæde for min yngstemand. Til trods for de dæmpede farver, har det fanget hans interesse i høj grad - og i øvrigt kan man vælge at hænge mere kulørte legeting op, hvis man skulle ønske det .
Det hele er nemt at gøre rent, og holder sig enormt pænt - selv efter flere vask og MEGET brug
Vis mere
Louise 22-07-2018
Så fint at kunne hænge underholdning hvor det lige passer ens baby
Vis mere
Sanne 14-07-2018
Let og flot legetæppe, som baby kan bruge meget tid på.
Vis mere
Pernille 14-07-2018
Det fedeste aktivitetstæppe vi nogensinde har ejet (vi har 3 børn).
Vis mere
Mia Dam 29-06-2018
Vi er så glade for vores aktivitetstæppe. Tæppet er blødt, nemt at afmontere og montere ingen, så det kan vaskes og bliver ikke nusset efter vask. Fine legeting i rolige farver. Min datter på 4 mdr har brugt det fra 14 dage gammel og tæppet bruger vi stadig dagligt
Vis mere
Kirstine 29-12-2017
Super sød aktivitetstæppe. Lækker at se på og baby fandt den interessant med det samme. Super smart at man let kan skifte position af legetøjet eller man kan skifte ud/tilføje andet.
Vis mere
Jeanne 29-12-2017
Gav vores datter dette tæppe i julegave og er blevet så glade for det. Hun reagerer rigtigt godt på legetøjet og specielt spejlet blir der grinet meget af. Tæppet er også dejligt blødt og det er nemt at pakke sammen og samle igen.
Vis mere
Louise 30-11-2017
Helt fantastisk legetæppe, mange timer sjov og leg
Vis mere
[email protected] 18-07-2017
Den bedste til at aktiverer den helt mindste, vores datter brugte den meget når vi lagde på gulvet , bedre end en kravlegård! Den er blød og med de små søde done by deer bamser . Og vi havde købt lidt andet til den også .
Vis mere
Malene 19-05-2017
Rigtig lækkert legetæppe.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt