FLASH SALE | SE TILBUDDENE HER

Din filtrering:

Dyner & puder

Vi kommer ikke udenom, at dynen og puden er nogle særdeles vigtige elementer, når du ønsker at give dit barn en tryg og god søvn.
Dyne og pude-junglen er utrolig stor, og derfor har vi hos Pixizoo samlet det skønneste udvalg af de bedste kvalitetsdyner og -puder til din guldklump. 

Vi har også et stort og spændende udvalg af fantastiske ammepuder, barnevognspuder, samt ergonomiske babypuder til de mindste. 
  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rigtige dyne og pude?

Babyer og små børn har brug for meget søvn den første tid af deres nye vidunderlige liv. Søvnen er vigtig for deres udvikling, og det gælder om at få det bedste ud af den. Derfor anbefaler vi ikke, at det er her, du går på kompromis med kvaliteten. 

 

Der er mange grunde til, hvorfor det er så vigtigt at anskaffe sig en god dyne og pude. En af de vigtigste grunde er, at de kære små ikke selv kan temperaturregulere, når de kommer til verden og frem til 2-årsalderen, hvor barnet først har fuldt udviklet sine svedkirtler.
Når barnet ikke kan temperaturregulere og derved ikke er i stand til selv at holde på varmen og afgive den igen, kan du hjælpe det rigtig godt på vej med en temperaturregulerende dyne og pude. 

 

Hvilken type fyld skal jeg vælge? 

Der er rigtig mange skønne typer fyld med hver deres fantastiske egenskaber. Nogle forældre foretrækker fiberfyld med allergivenlige egenskaber eller en høj bæreevne, imens andre foretrækker den økologiske variant med større omtanke på vores miljø. 

 

For at du ikke mister modet i kampen om at finde det helt rigtige valg, bør du beslutte dig for, hvad der er vigtigst for dig og dit barn. 

 

Vi hører ofte om, at mange fejlagtigt tror, at det er fjer og dun, de ikke kan tåle. Undersøgelser viser, at det kun er omkring 2-3 % af danskerne, som er allergiske overfor fjer og dun. Det er i højre grad husstøvmiderne, som ligger til grund for vores allergiske reaktioner. Hvis du ved, at I eller jeres barn er blandt de 2-3 %, er det selvfølgelig fiberfyld I skal på jagt efter, ellers kan du roligt vælge ud fra andre præferencer. 

 

Hvilken bæreevne er at foretrække? 

Mange tror fejlagtigt, at den største og tungeste er den varmeste. Det er langt fra sådan virkeligheden forholder sig. Bæreevnen er en måleenhed, som beskriver produktets evne til at isolere og derved holde på varmen. 

 

Der findes tre forskellige former for dyner. Sommer-, vinter- og helårsdynen. Det er et spørgsmål om temperament og din babys behov, når du skal tage stilling til, hvad der er det helt rigtige at købe for jer.

 

Bæreevnens skala går fra 2-16, hvor det kan siges, at 4 er en meget lav bæreevne, mens 8-12 er en særdeles god og eftertragtet bæreevne til vores små guldklumper i det danske klima. Vælger du at købe en sommerdyne, bør du vælge en bæreevne på omkring 8 og en vinterdyne på 11 eller derover. Mange forældre vælger også at investere i en dejlig varm og temperaturregulerende Voksipose, når de små skal sove ude i den friske luft i vinterhalvåret.  


 

Køb af puder og dyner online

Når du handler hos Pixizoo.dk, slipper du for bekymringen om service og garanti. Hos os er vores søde kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder simple løsninger ved reklamation eller, hvis du ønsker varen taget retur. 

 

Husk, som kunde hos Pixizoo får du prisgaranti og prismatch. Venter I et lille nyt familiemedlem, laver vi gerne et ekstra godt tilbud til jer ved køb af flere produkter. Så glem ikke det flotte sengetøj og den gode madras så dit barn kan ligge trygt og komfortabelt. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×