Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Pris
  1. kr30
    kr120

Foldekasser

Når man får børn er der lige pludselig rigtig mange ting, man skal have opbevaret, og det er foldekasser fra Tiny Republic oplagte til. De smarte kasser er ikke bare funktionelle og praktiske, men også flotte og dekorative. Se vores udvalg af smarte, praktiske foldekasser i skønne farver, der passer til alle hjem.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Praktiske foldekasser

Du har sikkert opdaget, hvor mange ting, du har samlet sammen, siden du fik børn, og alle de ting skal opbevares et sted, og gerne så det er nemt at finde. De her fine foldekasser fra Tiny Republic er geniale til det. I kasserne kan du bl.a. have dit barns tøj - f.eks. sokker og savlesmække, du kan have dit barns legetøj i kasserne - især alle småtterierne, eller du kan have ting til puslepladsen som stofbleer og klude i kasserne. Men hvorfor stoppe ved dit barns ting, foldekasser er så smarte og praktiske, at du kan bruge dem til opbevaring af hvad som helst i dit hjem.

Foldekasser er også meget funktionelle, da da de nemt kan stables ovenpå hinanden, så du kan opbevare flere ting samme sted. Hvis du på et tidspunkt ikke har brug for foldekasserne, fordi der ikke er behov for så meget opbevaring, kan kasserne nemt foldes sammen, så de fylder ingenting. Du kan derfor let gemme dem væk. Har du brug for opbevaring med låg eller måske en kasse med plads til lidt mere opbevaring, så har vi også her på Pixizoo er stort udvalg af opbevaring. Vi har bl.a. de populære LEGO opbevaringskasser, der er et hit for både børn og forældre.

Foldekasser fås typisk i flere forskellige størrelser, så de kan bruges til alt lige fra opbevaring af småting i skabe til de helt store samlinger af DUPLO og LEGO klodser. Vores populære Tiny Republic foldekasser kan du bl.a. få i medium, large og XL, så der er en passende størrelse foldekasse til ethvert behov for opbevaring. Den mindste størrelse er perfekt til de små legesager, som altid ligger og flyder rundt på gulvet og aldrig passer noget sted. De mellemste kasser er oplagt til børnebøger, puslespil og tilbehør til dukker og actionsfigurer, mens de store er oplagte at bruge til f.eks. dukker, legetøjsbiler, byggeklodser, magnetisk legetøj eller andet legetøj, hvor dit barn har fået opbygget en stor samling efterhånden.

Derudover fås foldekasserne også i en masse forskellige flotte farver, så du kan mixe dem, eller finde lige præcis den eller de farver, som passer til indretningen på netop dit barns børneværelse.

  

Dekorative foldekasser

Udover at foldekasser er praktiske, er de også meget dekorative. Kasserne har nogle skønne farver, som vil passe til ethvert hjem. Kasserne har nemlig farver for enhver smag. Du kan få foldekasser i neutrale farver, som passer godt ind i et stilrent, skandinavisk hjem. Er du lidt mere til det kulørte, så er der også de flotte farver som rosa og sennepsgul. Måske er du ovenikøbet blevet så forelsket i alle farverne, at du må eje en af hver!

Er du ved at indrette et værelse til en kommende baby, eller vil du bare gerne pifte det nuværende værelse op, så har vi her hos Pixizoo et stort udvalg af alt til indretning - hvad enten du er ved at indrette puslepladsen eller et helt børneværelse.

  

Interesseret i mere fra Tiny Republic?

Er du vild med foldekasser, er du sikkert også vild med de andre produkter fra Tiny Republic. Brandet formår at forene lækkert, stilrent design med funktionalitet, så hvis du leder efter et produkt, der er praktisk, men samtidig er fryd for øjet, så er Tiny Republic lige noget for dig - og så er det til og med til priser som enhver børnefamilie kan være med på! I serien finder du bl.a. de populære boldbassiner, der garanterer dit barn masser af sjov og leg.

  

De bedste priser på foldekasser hos Pixizoo

Chancen for at du finder foldekasser billigere andre steder end hos os er meget lille. Vi har nemlig prisgaranti og prismatch på hele vores sortiment, hvilket betyder, at hvis vi – eller en anden danskejede hjemmeside – sætter en vare ned indenfor 7 dage efter, du har modtaget din vare, vil du få tilbagebetalt differencen, og at vi matcher prisen inden dit køb, hvis du ser en identisk vare billigere et andet sted i Danmark.

Har du spørgsmål til vores prisgaranti og prismatch, til vores hjemmeside, eller til vores produkter, kan du altid ringe til vores kundeserviceteam på 88 88 74 15.