Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Fremadvendt autostol

Står du og mangler en fremadvendt autostol til den lille? Her finder du en lang række fremadvendte autostole, som er skræddersyet til dit barn, hvor du som forælder, ikke behøves at gå på kompromis med sikkerhed, innovativt design og funktionalitet. Der er et hav af forskellige modeller og farvekombinationer, så dyk ned i vores spændende univers og bliv inspireret til netop jeres favorit! Se vores store udvalg af fremadvendte autostole herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Fremadvendte autostole fra de bedste mærker

Her finder du fremadvendte autostole fra forskellige mærker såsom Cybex, Maxi-Cosi, Kinderkraft, Britax, GoodBaby, Axkid, Kidwell og Safety1st. Ens for alle er, at de fokuserer på design, sikkerhed og funktioner, hvilket gør dem til oplagte valg, hvad angår fremadvendte autostole. Alle disse autostole er lette at afmontere, hvilket kan være en fordel, hvis du ofte skal flytte stolen mellem flere biler. Når det kommer til fremadvendte autostole, kan det tit blive lidt af en jungle for mange, men her er der til enhver smag, da de findes i flere forskellige varianter, hvad angår farve, funktioner, design og naturligvis brand. 

                           

Fremadvendt autostol – hvornår?

Vi anbefaler primært de fremadvendte autostole til de større børn i vægtklassen 15-36 kg., hvilket normalvis er svarende til børn i alderen 4-12 år. Når dit barn er vokset ud af den bagudvendte autostol, er det her, at den fremadvendte autostol kommer ind i billedet, for at sikre optimal sikkerhed, støtte og komfort for dit barn. Når tiden er kommet til, at dit barn vokser ud af autostole-størrelserne, anbefales herefter selepude med ryglæn. En af fordelene ved de fremadvendte autostole er, at mange forældre også føler, at de har en bedre kontakt med deres barn, når de er ude og køre med den lille. 

   

Masser af tilbehør til køreturen

Vi ved, at det er sjældent, at man kun behøver en fremadvendt autostol på farten, hvorfor vi også har masser af tilbehør til køreturen. Du kan blandt andet få en masse tilbehør til autostole fra Cybex, hvor du både finder baser og adapter. Derudover er der intet rare end at have en ordentlig madkasse med til den lille, hvis man skal på en længere tur, rejse eller blot en lille udflugt. Den lille vil samtidig oftest holdes ved selskab, hvilket de mange søde bamser kan være behjælpelige til, så den lille ikke føler sig ensom omme på bagsædet. Så er der gode forudsætninger for jeres mange turer og rejser ud i den vide verden. 

   

Stort udvalg til lave priser hos Pixizoo

Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele såsom gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.