Crazy Days - Vanvittige priser

Hårpynt til børn

Er dit barns hår vokset så meget, at det er tid til at tæmme de vilde lokker, så det ikke ryger i øjnene, når din krudtugle? Så kan det godt betale sig at tage et lille kig her på siden. Vi har et varieret udvalg af hårpynt til børn, så der nok skal være noget, der falder i din smag.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvilken slags hårpynt til børn skal du vælge?

Der findes mange slags hårpynt til børn, så først og fremmest bør du overveje, hvilket formål du skal bruge det til. Er det fordi dit barns hår er begyndt at komme i øjnene, så du nu skal bruge noget, der kan fjerne håret fra ansigtet? Eller leder du efter noget smukt pynt, der kan bruges som prikken over i’et til en festlig påklædning?  

Her hos Pixizoo har vi et alsidigt sortiment af hårpynt til børn, så du kan finde netop den accessory du mangler til din charmetrold. 

    

Brug af hårpynt til børn 

Med hår accessories, er der mange muligheder for at style lokkerne. Hårpynt til børn kan nemt pifte et ellers kedeligt outfit op. Brug for eksempel et lille yndigt spænde som supplement til opsat hår, der samtidigt kan sætte undslupne hårstrå fast. Hvis dit barn ofte går med hestehale, kan et hårbånd eller hårbøjle fungere som en bedårende finish. Selv hvis dit barn endnu ikke har hår på hovedet, kan et hårbånd bruges til at give et yndigt look.

Det skønne ved hårpynt er, at det kan peppe hverdagsfrisurer op, plus dit barn vil elske at kunne pynte sig med smukke hår accessories.

   

Hårbøjle eller hårbånd?

Vi ved alle, hvor irriterende det kan være, når håret kilder ansigtet, så hvorfor skulle det være anderledes for vores børn? 

Hvis du står og mangler hårpynt til børn, der kan løse dette problem, kan en god mulighed være en hårbøjle eller hårbånd. De gør det muligt at stryge håret tilbage og holde det på plads, så dit barn kan lege, uden at blive forstyrret af flyvske hårtotter. 

Fordelen ved en hårbøjle er, at den med sin faste ramme sidder mere stabilt. Men husk at sikre dig, at bøjlen sidder godt og ikke generer dit barn ved eksempelvis at klemme bag ørerne.  

Hårbånd er lavet af et strækbart materiale, som for eksempel jersey, og er på den måde behageligt at have på. Som oftest fås disse hårbånd i onesize størrelse, så du eller dit barn selv kan binde dem, og kan dermed kan hårbåndet passe i lang tid. 

     

Køb hårpynt til børn hos Pixizoo

Vi har hårpynt til børn, der både kan styre dit barns flyvske manke og bruges til festlige lejligheder! Vi forhandler kendte brands som Petit by Sofie Schnoor, der bl.a. laver hårbånd i moderne farver og med henrivende motiver, dit barn vil elske!

Ikke nok med, at vi har et fedt sortiment af hårpynt til børn, så vil du som kunde hos os tilmed kunne nyde godt af fordele såsom 365 dages returret. Hvis du opdager, at den vare du har købt, ikke lige var noget for dig alligevel, vil du altid kunne returnere den tilbage til os. Så længe produktet er ubrugt, i original emballage, og en vare vi stadig lagerfører.