KUN I DAG Spar 20% på dit køb* | Se betingelser her

Lagerstatus
 1. På lager (1)
 2. Forlænget leveringstid (6)
Pris
 1. kr119
  kr299

IFROGZ

IFROGZ leverer lyd i høj kvalitet med stort fokus på funktionalitet. Deres produkter er udviklet til at imødekomme den mobile udvikling i elektronik. Hertil er deres produktserie IFROGZ Little Rockerz udviklet med barnet i centrum, hvortil deres unikke design passer til barnets personlighed.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

IFROGZ - Lyden i centrum

En væsentlig kerneværdi hos IFROGZ har altid været lyd i høj kvalitet. Dette har resulteret i at de er placeret i top-fem af mærker der tilbyder høretelefoner verden over. Desuden, har funktionalitet af deres høretelefoner også haft stor betydning. Derfor har IFROGZ lagt stor vægt på at redefinere tidens teknologier, så kun de mest væsentlige funktioner er anvendt i deres produkter. Derfor er der også set bort fra unødvendige tilføjelser, der kun har til formål at drive prisen op. Da alt overflødigt er sorteret fra, garanteres essensen af høj kvalitet og god lyd i deres produkter.

Høretelefoner udviklet til dit barn og dets behov

Med IFROGZ Little Rockerz børnehøretelefoner var der en klar vision. Der skulle skabes høretelefoner til børn af høj kvalitet i lyd. Da høretelefonerne skulle benyttes af børn i en ung alder, blev der lagt ekstra vægt på sikkerhed og komfort. Derfor er IFROGZ Little Rockers udstyret med en volumenbegrænsning, så barnets hørelse ikke kan tage skade ved brug. Derudover er høretelefonerne udstyret med en ekstra lang sammenrullet ledning og ørepuder i skum, som sikrer mobilitet og komfort ved brug.

I IFROGZ Little Rockerz er der anvendt en ny og spændende funktion. Dette er Buddy-Jack, som gør det muligt for barnet at dele sin musikalske oplevelse. Buddy-Jack er helt basalt en audio-splitter, som tillader tilkobling af et ekstra par høretelefoner. Denne funktion er både interessant for dig som forældre, da du kan dele oplevelsen af en fangende lydbog med dit barn i sofaen på en hyggelig søndag eftermiddag. Det er dog også perfekt til en lang køretur med 2 små størrelser på bagsædet, da de i fællesskab kan nyde musik eller film.

Unikke og eventyrlige designs

IFROGZ Little Rockerz fås i mange unikke og eventyrlige designs. Det er derfor muligt for dit barn at vælge netop det par høretelefoner, som passer til dets personlighed. Det kunne blandt andet være Little Rockerz Dragon, der passer til perfekt til det energiske barn med interesse i det mystiske og eventyrlige. Udover at være en fryd for øjet, kan disse designs også være med til at skabe stemning i forhold til deres brug. En lydbog eller film med drager, prinsesser og enhjørninge bliver pludseligt mere fangende, hvis barnet selv bliver til f.eks. en prinsesse eller en enhjørning.

Bredt udvalg af IFROGZ hos Pixizoo

Skal dit barn nyde fantastisk lyd med et mere personligt design, så har vi et bredt udvalg af IFROGZ Little Rockerz hos Pixizoo. Husk vi altid har ubegrænset returret, så du uden besvær kan returnere en vare når det passer dig. Skulle der opstå spørgsmål vedrørende produktet eller andet, så står vores venlige og kompetente kundeservice altid klar til at hjælpe.

Udforsk siden og find de høretelefoner, der kan gøre dit barn til en Little Rocker.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×