• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Tiny Love Uro

Tiny Love uro der skaber ro

Siden 1993 har Tiny Love været på markedet, og har siden da etableret sig som et af verdens førende selskaber, når det kommer til legetøj og aktivitetscenter til de små. Især med deres flagskib og bedst sælgende produkt “Gymini ”, satte firmaet sig som en verdensgigant. 

Koncernen har i nu i lang tid domineret markedet indenfor børnelegetøj, så det hvis du mangler inspiration til din egen unge, eller leder efter en gave til en god ven, så tag da et kig på deres side, lige her.

Tryghed og ro under skiftningen.

Det kan nogle gange være en udfordring at skifte den lille, især hvis det er en aktiv krudtugle du har fået dig. His pusletiden generelt er en beskidt affære, så kunne du måske overveje en beroligende Tiny Love uro. Dette kan være med til at holde dit barn beskæftiget under skiftestunden. Det kan også være med til at skabe en tryghed hos dit barn, hvis man har en musikalsk Tiny Love uro til altid at hænge det samme sted.   

Man skal dog lige havde for øje at børn er forskellige, nogle børn bliver meget afslappet af en uro, imens at det vil aktivere andre. Det er derfor vigtigt at se dit barn an. Så kan du bedst finde ud af om en Tiny Love uro passer bedst til skiftningen, eller om den er mere egnet til kravlegården.

Tiny Love uro til de roligste stunder

Hvad end for et formål du skal bruge en Tiny Love uro til, så er vi sikre på at vi har noget for dig. Med vores store sortiment, af alt fra musikafspillende Tiny Love uro’er, til de mere stilstående, selvaktiviverende uro’er, er vi sikre på at vi kan finde noget som passer til dit barns temperament.

You are never to tiny to love

Står du og mangler en Tiny Love uro, som gave eller til dit eget barn? Vi tilbyder gratis forsendelse, hvis din ordre er over 699 kr. i hele landet til en GLS pakkeshop. Alt du skal gøre er, at indtaste dit postnummer, når du bestiller din vare på hjemmesiden, hvorefter du kan vælge den pakkeshop, som du gerne vil hente din pakke i. Hvis din bestilling er under 699 kr. koster fragten 49 kr.

Du har selvfølgelig også mulighed for at blive medlem af Pixizoo Plus. Som Pixizoo plus medlem får man mange super gode fordele, og fri fragt er en af dem!

Du  betaler blot 39 kr. om måneden, så får du gratis fragt på alle dine ordrer.
Udover gratis fragt får du også en masse fede fordele! Ønsker du at vide mere, så kan du læse mere om Pixizoo plus fordelene her.