Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Sengetype
 1. Babyseng (3)
 2. Juniorseng (1)
Farve
 1. GråGrå (3)
 2. GrønGrøn (2)
 3. HvidHvid (5)
Pris
 1. kr200
  kr7799

Juniorsenge

Er dit barn ved at være for stor til tremmeseng eller kravler hele tiden ud over siden af sengen, er det på tide at investere i en juniorseng så både du og dit barn kan slappe af om natten. Tag et kig på vores mange lækre senge, hvis dit barn ikke længere kan være i babysengen.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Giv dit barn en god nattesøvn

En seng er mere end bare et møbel. Det er det sted, du kan lade op og blive klar til hverdagen. Det sted, hvor du bearbejder alle indtryk i løbet af dagen og falder ned efter en lang dag. Det samme gør sig gældende for dit barn. Søvn er endnu vigtigere for børn end for voksne. En god seng er fundamentet for en givende nattesøvn.

Det er tid til en børneseng, når dit barn er for stor til tremmesengen og begynder at klatre over siden på tremmesengen. En juniorseng er den perfekte overgang fra en babyseng eller tremmeseng til en seng til voksne.

Hvis du leder efter en seng til din junior, skal du kigge på en juniorseng mål 70x160 eller 70x140 cm. 

                

Hvorfor en juniorseng?

Hvis en seng er for stor eller lille til dit barn, kan det give udfordringer, når dit barn skal sove. Når sengen er for lille betyder det, at dit barn har svært ved at bevæge sig, og så kommer dit barn ikke til at sove meget. For ligesom når du selv ligger i en seng, der slet ikke er nok plads i, vil dit barn også sove en urolig søvn. Hvis sengen er for stor og der er for meget plads, kan det også være svært for dit barn at finde sig til rette. Mange børn finder den store madras utryg fordi de er vant til at have langt mindre plads.

Juniorsenge er som regel åbne så dit barn selv kan kravle op i og ud af sengen uden hjælp. Derudover har sengene ofte sengehest eller sidegavle, så dit barn ikke falder ud under luren eller nattesøvnen.

                 

Find den rigtige juniorseng

Du kan finde senge med mange funktioner. Har du fx overvejet om der skal være skuffer inkorporeret i sengepladsen eller om den skal være så høj, at det kan være andet opbevaring under den? Hvis du ikke har brug for en juniorseng med opbevaring, kan det være lækkert med en seng, der ikke er åben under madrassen. Så slipper du nemlig for, at legetøj forvilder sig derunder midt i legen.

Vi har et stor udvalg af senge. Har du for eksempel set vores meget populære Leander juniorseng og BabyDan juniorseng? Når du har fundet den rigtige seng, kan du også tage et kig på madrasser til juniorseng og juniorsengesæt. Du kan også se hele vores udvalg af sengetøj. Så har du alt hvad du skal bruge, når dit barn skal skifte seng.

         

Vil du have fri fragt på dit køb?

Som medlem af vores fordelsklub Pixizoo Plus får du at have praktiske fordele og fantastiske tilbud. Vidste du, at du får fri fragt på alle ordrer med et Pixizoo Plus-medlemskab? Eller at du får muligheden for at deltage i konkurrencer, der er forbeholdt vores medlemmer? Uanset hvad du er ude efter, har Pixizoo noget for dig. Vi har samarbejder med mange virksomheder i Danmark, så du kan få tilbud på alt fra tøj til møbler og oplevelser. Du kan læse meget mere om Pixizoo Plus her.