Klodser

Her på siden finder du mange varianter af klodser til dit barn. Fordelene er mange ved at lade dit barn bruge dem. Derudover findes de også til mange aldre, så tag på en rundfart her på siden, og find lige præcis dem, som passer til dit barns alder og behov – du må have en rigtig god fornøjelse!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 12

Side:
  1. Side 1 af 12

Et hav af fordele

Det er sundt for dit barn at lege med klodser. De er nemlig super gode til at udvikle dit barns motorik gennem leg. Derudover øver det også dit barns koncentrationsevne, hvilket er super sundt, og kan være meget behjælpeligt, når dit barn eksempelvis skal sidde i skolen og høre efter en hel dag.

 

Klodser giver også fuld fart på fantasien. Først beslutter dit barn hvad der skal bygges, det kan være et hus, en flyvemaskine, yndlingsdyret og meget, meget mere. Når det så skal bygges, skal dit barn nemlig hele tiden beslutte, hvad der skal bruges til at kreere mesterværket, hvilken farve der er den bedste og hvilken form den skal have.  

 

Med klodser introducerer du dit barn til sund leg.

 

 

Til de klodsede dage

Hvis du gerne vil have klodser hjem til jer, så har vi rigtig mange gode bud på, hvad der kunne være spændende for dit barn. 

 

Til de mindste har vi eksempelvis de helt klassiske træklodser, som er gode til den lille begynder, når man skal lære at bruge dem. Vi har også et stort udvalg af de stadig meget populære Duplo-klodser, som fås i så mange varianter. Så der skal bare findes dem som dit barn, vil synes er allersjovest! 

 

Hvis du leder efter klodser til de lidt ældre børn, kan Plus Plusanbefales. Der bruges mange timer på at lege med Plus Plus, da det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad, der kan laves ud af dem. Skal det være sjove briller, en racerbil eller en hel dyrepark? Plus Plus kan få selv de mest flyvske børn til at sætte sig ned, og hygge sig med at samle dem. 

 

Vi har et kæmpe udvalg af mange forskellige varianter, så det er bare med at finde dem I mener kunne være de sjoveste. 

 

 

Den perfekte gaveidé 

Klodser inspirerer og lader fantasien få frit spil hos barnet, derfor er det den perfekte gave. De kan nemlig bruges helt fra barnet starter med at gribe om ting, til at barnet bliver stort. Især LEGO har produkter der passer til de større børn. 

 

Så hvis du skal til fødselsdag, finde en julegave eller til barnedåb, så tag lige et kig på vores udvalg her på siden, hvor der er et stort udvalg, så du nemt kan finde noget, der passer til både dit budget, og den du skal give gaven. 

 

 

Køb klodser hos Pixizoo.dk

Føler du dig inspireret af vores store udvalg? Så skynd dig at finde alle dine yndlingsprodukter, klik dem i kurven, tast dine oplysninger, og få det sendt af sted, så legen kan begynde. 

 

Der er ingen grund til tøven, fordi vi tilbyder hurtig levering og ubegrænset retur. Vi vil nemlig gerne give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os. 

 

Hvis du er typen der er til gode tilbud, bonuspoint og fordele, så tag et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus. Du er så heldig at den første måned er gratis!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×