3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Køreposer

Når man skal ud at drage på tur med den lille, og vil holde baby varm, så er en kørepose næsten uundværlig og rigtig god at have. Der findes nemlig køreposer til klapvogn, barnevogn, autostol og nogle med bæreplade til de allermindste. Der er mange der bruger en kørepose som en måde at erstatte en lift på, og nogen foretrækker at have begge dele. Se hele vores udvalg af køreposer til børn og babyer herunder.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Vigtig med en god kørepose

Man finder forskel på køreposer og lifte, og det er ikke nødvendigvis fordi man behøver at udelukke det andet. De traditionelle lifte er en slags kasse med kaleche, som man oftest bruger når barnet stadig er lille. Det er nemt at have med og afskærmer barnet fra regn og sol, men bortset fra det kun en lift, vil det sige at såsom tæppe, dyne eller andet tilbehør skal tilkøbes, så barnet kan holde varmen i barnevognen. En kørepose er til gengæld som en slags sovepose, for den slutter tæt omkring den lille og på samme tid udgør den en anden form for tryghed, netop fordi barnet er pakket godt ind.

Flere gode grunde til, hvorfor du bør købe en kørepose til dit barn, er blandt andet at de er nemme at rengøre, da de fleste kan tåle at komme i vaskemaskinen, derudover er de så nemme at transportere og vejer stort set ikke særlig meget. Køreposer kan du også bruge i flere forskellige henseender, en tur ud at handle kan du med fordel have dit barn med i barnevognen, klapvognen eller autostolen.

Til en kombivogn er det især oplagt og ideel at bruge en kørepose til, grundet at en kombivogn har mindre mål end en såkaldt klassisk stor barnevogn, og derfor ikke helt plads til en almindelig lift i vognen.

   

Køreposer i flotte designs og lækkert materiale

Køreposer findes i mange forskellige farver, mønster, print og designet varierer ret meget, nogle fås med en foldefunktion og nogen med lynlås. Størstedelen af køreposerne er foret med blødt materiale eller foret med plys, der mærkes lækkert mod babyens hud og på samme tid varmer godt.

Ydermaterialet er ofte i et modstandsdygtigt materiale, der afviser både vand og vind. Flere af modellerne er der huller til barnevognsselen, så posen kan justeres nemt og bruges i barnevognen. Poserne fås også med forskellige indhold samt materiale, alt efter om du skal bruge den om vinteren eller sommeren.

   

Køb din nye kørepose hos Pixizoo

Er du i tvivl over hvilken model eller har blot brug for mere vejledning inden du beslutter dig, så tøv ikke med at ringe ind til vores søde og kompetente kundeservice, der er klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål. Det er vigtigt for os, at hele din købsoplevelse er god og herlig, derfor tilbyder vi prismatch på hele vores sortiment som du kan kigge og læse mere om under prisgaranti.

Som noget nyt Pixizoo tilbyder, hvis ikke du har hørt om det, så kan du her bliver medlem af Pixizoo plus medlem og opleve en masse fordele. Skynd dig at blive medlem allerede i dag og optjen bonuspoint.