3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Lamaze

Er I på udkig efter blødt og sjovt legetøj? Så har Lamaze helt sikkert noget for jer. Det farverige legetøj er designet til at styrke barnets motorik og sanser. Samtidig siger flere af produkterne lyde, som stimulerer barnet. Du kan trygt købe legetøj fra Lamaze til dit barn, de overholder naturligvis gældende standarter og derfor indeholder det ikke skadelige stoffer. Gå på udkig efter legetøj her på siden, og find det I lige står og mangler!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legetøj til baby fra Lamaze

Når du udvælger legetøj til den lille baby, er det vigtigt, at du tager forbehold for, at det passer til dit barns alder. Sanserne udvikler sig i forskelligt, og stimuleres derfor også på forskellig vis. For eksempel kan nyfødte i den første tid ikke se farver så godt, og det er her derfor godt at vælge legetøj, som har mange kontraster. Dette er Lamaze specialister i. Derfor anbefaler vi hos Pixizoo legetøjet fra Lamaze til familiens nye medlem.  

Når barnet sidder i sin sikre autostol, kan nogle børn kede sig gevaldigt og begynder at give udtryk for, at de mangler noget at lege med. Her kan et stykke legetøj, som kan hænge på autostolen, være super effektivt. Vi vil næsten garantere for, at køreturen bliver lidt nemmere.

    

Farverigt legetøj der hitter

Legetøjet fra Lamaze er super populært i mange børnefamilier – med god grund. Lamaze er en verden af kontrastfyldt legetøj, der fanger opmærksomheden ved de helt små. De forskellige strukturer på legetøjet stimulerer sanserne.

Legetøjet er super brugervenligt og motorikken bliver i høj grad udviklet. Barnet bliver trænet i at krydskoordinere, samt at holde koncentrationen. Der er kun fordele ved babylegetøjet fra Lamaze.

Når dit barn ligger på maven og leger på en af de gode aktivitetstæpper, bliver balancen udfordret på sit højeste, dette er oplagt at gøre med noget stimulerende babylegetøj foran barnet. 

Lamaze er kendt for at designe legetøj af god og høj kvalitet, som kan tåle at blive suttet i, kastet med og leget med. Materialet er ekstra slidstærkt. 

Sørg desuden for, at barnet får nogle gode lange pauser. Det er når barnet sover, at nye indtryk bliver fordøjet. Når barnet har fået tingene absorberet, vil legen blive endnu nemmere næste gang.

  

Lamaze babylegetøj- en god gaveidé

Leder du efter en god barsels- eller dåbsgave, så er Lamaze et super godt bud på en gave, der vil falde i god jord. Du vil med garanti have givet en gave, som vil blive brugt flittigt af den lille modtager. Forældrene vil også blive glade for, at deres barn har fået en gave, som i høj grad motiverer og styrker motorikken. 

Læs også artiklen om ”læring gennem leg” på Pixizoo Magasin.

Legetøjet fra Lamaze henvender sig primært til nyfødte og helt små børn op til 1-årsalderen. Se hele vores sortiment af sanselegetøj her.

   

Køb Lamaze hos Pixizoo

Når du køber Lamaze hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste for, at du som kunde får den oplevelse, du fortjener. Derfor giver vi dig ubegrænset returret, prisgaranti og prismatch. Dermed er alle bekymringer omkring pris og retur ude af verdenen, og du kan blot læne dig tilbage og shoppe løs. 

Møder du nogle udfordringer eller ubesvarede spørgsmål, så kontakt vores hjælpsomme kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig. Husk! Vi giver fri fragt ved køb over 699 kr.

På udkig efter blødt og sjovt legetøj? Så har Lamaze helt sikkert noget for jer. Det farverige legetøj er designet til at styrke barnets motorik og sanser. Samtidig siger flere af produkterne lyde, som stimulerer barnet. Gå på udkig efter legetøj på shoppen og find det i lige står og mangler!