• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Badebassin

Badebassin til babyer

Vi kender alle til de varme sommerdage, hvor man gerne vil have sin baby med udenfor i det gode vejr. Måske større søskende leger ude og kaster med vand, og den lille gerne vil med ud. Men for at beskytte barnet mod solens stråler, og over ophedning, har vi løsningen! Her på siden har vi et stort udvalg af babyvenlige badebassiner.

 

Sunnylife har en masse forskellige badebassiner med en skyggeside som er perfekt til de mindre børn. Du kan f.eks. købe det seje krabbebadebassin til dit lille barn.  Bassinet har en skyggeside, som gør det muligt at holde det lille barn i skygge for de farlige solstråler. Når man bruger krabbebassinet til de mindre børn, kan man med fordel spare på vandet, for at gøre det muligt for barnet at ligge og plaske i vandet – uden at komme under vandet med hovedet. Med dette bassin skal man dog være obs. på, at barnet under 3 år skal være under opsyn af en voksen.

 

Multibassin til de større børn

For de større børn der ønsker lidt mere end bare et badebassin, er det muligt at købe det super smarte Multi Bouncy water slide pool fra Happy Hop, som virkelig giver rig mulighed for masser af sjov og spas! Dette badebassin er ikke blot bare et bassin til vand, men har og en klatrevæg, som fører op til en super sjov rutsjebane, som føre ned i badebassinet. Men pas på for dine venner sidder klar med vandkanonerne som sprøjter med vand!

 

Hold et kæmpe vandparty med alle jeres venner!

Gør sommerferien til noget ekstra og saml alle vennerne til et brag af et vandparty med både badebassin, vandpistoler og en masse sommerdrikkevare og snacks.  Efter en god omgang leg og latter, og masser af badning i badebassin i haven, vil børnene elske noget koldt at drikke og et dejligt frugtfad. Som forældre er der ikke noget bedre end masser af børnelatter.

 

Få et samlet tilbud hos Pixizoo

Her på siden finder du et hav af badebassinsmuligheder, alt efter behov og alder på børnene. Når du køber hos Pixizoo har du altid både prisgaranti og prismatch. Så skulle det ske at varen bliver sat ned inden for 14 dage efter købet, får du selvfølgelig de penge, du har betalt mere tilbage. Finder du derimod varen billiger hos en anden dansk virksomhed, prismatcher vi selvfølgelig prisen!

Har du brug for hjælp enten før, under eller efter købet, sidder vores yderst kompetente og søde kundeservice team klar ved telefonerne.