KØB MERE - SPAR MERE ! | Se regler her

Køb for 500,- - spar 6% ekstra. Kode: rabat6
Køb for 1000,- - spar 8% ekstra. Kode: rabat8
Køb for 2000,- - spar 12% ekstra. Kode: rabat12

Lagerstatus
 1. På lager (7)
 2. Forlænget leveringstid (4)
Pris
 1. kr399
  kr2576

Leander Højstole

Her på siden finder du et rigtig fint udvalg af Leander højstole. Disse stole er kendetegnet ved høj kvalitet og flot design. Det er desuden en stol som er lavet med henblik på dit barns og dets udvikling. Du finder her højstolen i flere forskellige farver, så der er rigtig god mulighed for at finde lige præcis den stol, som passer hjem til jer. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Leander højstolen – kvalitet i højsædet 

Leander stolene er designet med tanke på dit barn. Det betyder den er lavet i høj kvalitet, er komfortabel og følger dit barns udvikling. Kvaliteten er faktisk så god, at Leander højstolen kan bruges gennem flere generationer! 

Den er også en komfortabel siddeplads for voksne. Fod- og rygstøtte kan nemt justeres så det også er en behagelig plads for voksne.  

 Det er dermed en rigtig god stol, som nemt kan bruges af hele familien i mange år frem. 

 

Et design med bevægelse 

Børn sidder sjældent helt stille, og det er der også tænkt på i forhold Leander stolen. Den bevæger sig nemlig når barnet gør det. 

Det at Leander højstolen bevæger sig sammen med dit barn, har også den fordel, at dit barn bliver mere bevidst om hvad kroppen kan, og dermed bliver dit barn mere afslappet. Et af kendetegnene ved Leanders produkter er, at de er skabt til at støtte barnets udvikling, og Leander højstolen er bestemt ingen undtagelse på det punkt. Den bevægelig stol bidrager nemlig til udviklingen af dit barn.  

Du får her en rigtig god stol, som du og dit barn med garanti vil blive glade for de næste mange år. 

 

Hvornår er mit barn klar til højstol? 

Det er super hyggeligt, når dit barn er klar til at sidde med ved bordet, når der skal spises og hygges, men nogle gange kan det være besværligt, at vurdere hvornår ens barn er helt klar til at sidde i højstol. Omkring 6 måneders alderen kan de fleste børn rulle rundt, stå i kravle position og sidde op, og lige heromkring skulle de også være klar til at sidde med ved bordet i en højstol. 

Det er altid vigtigt at holde øje med at dit barns ryg er ret, og det er en god ide, at han eller hun kan sidde selv uden støtte fra puder. Når det er muligt, kan han eller hun sidde i sin egen stol ved bordet. 

 

Bestil din Leander stol hos os 

Hos Pixizoo får du et flot udvalg af Leander stolen, og du kan trygt bestille den hos os. Vi er nemlig super glade og taknemlige for de 5 stjerner på Trustpilot, som vores kunder har givet os.  

Vi vil også gerne være din foretrukne forhandler indenfor babyudstyr, så derfor tilbyder vi også den bedste pris. Med vores prisgaranti og prismatch, er du garanteret markedets bedste pris – både før og efter dit køb.

Hvis du mangler inspiration til opskrifter, gode råd eller produktanmeldelser, kan vi anbefale at du tager et kig på vores online magasin Pixizoo Magasin. Her finder du artikler som er lavet til at gøre din hverdag lidt nemmere – Rigtig god fornøjelse! 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×