Crazy Days - Vanvittige priser

Legegulv

Meget leg og læring for dit barn foregår på gulvet. Her kommer legegulve til gode, for at sikre gode forhold for dit barn og pynter samtidig i hjemmet. På denne måde sikrer du, at dit barn ikke fryser, bliver øm af at sidde på hårdt gulv og er medvirkende til at mindske støj. Så tag et kig ind i vores brede udvalg af fantastiske legegulve!

 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Legegulv fra forskellige brands

Kært barn har mange navne, hvorfor der også er et hav af forskellige legegulve, som passer netop til dit barns og dit behov. Her finder du alt fra mærker som Heybasic, Baby Dan, By Klipklap, Filibabba, Cam Cam, Sebra, Done By Deer, Roomate, Magni, Melissa and Doug, KID og By Lille Vilde. Der er alt fra de helt farverige, til de mønstrede, de helt simple og i brikker, som nemt kan klikkes sammen. Så det er bare med at finde netop jeres favorit, hvad angår stil, mærke og funktion. Samtidig er legegulvene med til at beskytte gulvet, så der ikke kommer ridser eller skrammer i gulvet.        

Legegulvets mange fordele og funktioner

Legegulve er et vidt begreb, hvor du herunder kan finde alt lige fra de klassiske legegulve, legetæpper, legemåtter og legemadrasser. Dog har de alle det tilfælles, at de sikrer gode forhold for dit barn under leg, læring eller hvad der ellers måtte stå på dit barns agenda den pågældende dag. Samtidig har de den funktion, at de nedsætter lyde og støj, som ellers ville forekomme, hvis dit barn sad direkte på gulvet og legede med sit legetøj. De sikrer at dit barn har et blødt underlag at lege på og beskytter mod hårde og kolde gulve og klinker. Udover at være praktiske, er legegulve et superflot dekorationselement i hjemmet, om det så er i børneværelset eller stuen.

Leg og læring

Legegulve er en fantastisk kompagnon, så dit barn har de bedste forhold, når der skal leges på gulvet. På denne måde bliver det samtidig den ideelle kickstarter til leg, læring og morskab. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad enten om der skal leges med det velkendte LEGO DUPLO, læses en god bog, spilles et spil eller udforskes i alverdens kreative lege. En ting er sikkert og det er, at mulighederne er mange! Så lad dit barn slå sig løs med leg og læring på et dejlig blødt underlag, for intet er jo for godt for vores små ønskebørn. 

Fordele hos Pixizoo

Vi bestræber os efter at glæde vores kunder. Derfor har vi en lang række fordele, som prismatch, prisgaranti, og 365 dages returret. Som Pixizoo Plus medlem får man ligeledes 4 år reklamationsret, eksklusive medlemskonkurrencer og fordele hos samardsbejdspartnere. Dette koster kun 39 kr./md. samt ingen binding. Er du vild med at blive opdateret på de nyeste produkter, rabatkoder, tilbud eller bare ønsker mere fra vores fantastiske univers, så kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev. Har du spørgsmål vedrørende vores håndtering af disse, til produkter eller blot ønsker en hyggelig snak, så står vi altid klar til at hjælpe dig enten på telefon, mail eller i butikken.