• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

Oball biler

Originalt legetøj til din guldklump
Oball har sat deres eget præg på legetøjsmarkedet med deres lidt atypiske produkter, i forhold til hvad man normalt ser. Alle deres produkter er designet med bløde materialer, hvor det ikke gør noget at den lille kommer det i munden, produkterne er praktisk talt beregnet til det. Oballs velkendte design er, som regel rundt med huller i, dette stammer fra deres bolde og rangler. Derved kan dit barn nemt gribe fat og holde ved det. Også Oball bilerne har dette runde design bagpå, og med et kendt ansigt fra diverse tegnefilm foran derved bliver dit barn altid mødt med et kendt ansigt fra tegnefilm, som de kommer til at vokse op med. Derudover er det også at finde, Oball John Deere, hvilket både har et sejt legetæppe og en fantastisk gåvogn.

Oball biler - når der skal fart over feltet
Oball bilerne glider let og elegant over gulvet og sikrer derved timevis af underholdning til dit barn. Bilerne kan suppleres med Oball bilbaner der kan gøre det endnu sjovere at lege med dem, når de skal føre bilerne rundt i banen igennem alle dens forhindringer, bakker eller spiraler.

Der kan fås mange forskellige varianter af Oball bilerne, derfor kan du vælge lige netop den figur som dit barns bil skal have. Er valget blandt alle de søde velkendte figurer for svært Så er det jo perfekt at mange af bilerne supplerer hinanden rigtig godt! Så dit barn kan have sin egen lille Oball bilfamilie.

Oball biler - Go grippers
Oball Go grippers er navnet på de små biler fra Oball, der passer in i diverse baner som er designet til dem. Navnet har de fået da de er utrolig nemme for dit barn at gribe fat i og holde fast på. Derfor er det også godt når dit barn skal til at udvikle sin motorik, og hvorfor ikke gøre det ved at holde, skubbe og gribe fat om Oball bilerne?

Derudover kan det være en fantastisk øvelse at skulle fange noget der er i bevægelse, og ikke kun det! Bare det at iagttage ting i bevægelse hjælper dit barns koncentrationsevne, da det kræver utrolig god fokus at iagttage bevægende objekter. Derved er Oball bilerne med til at underbygge dit barns motoriske evner, og hjælpe dem med at udvikle sig allerede fra en tidlig alder.

Alt det dit barn skal bruge hos Pixizoo
Hos Pixizoo gør vi vores bedste for, at du kan få alt til dit barn samlet ét sted! Derved skal du ikke bruge timevis på at surfe rundt på internettet, efter alt det du skal bruge. Skulle du finde et produkt billigere andetsteds så prismatcher vi, og skulle du allerede have købt produktet så kan du op til en uge efter få tilbagebetalt differencen.