• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Done By Deer Dukkeseng

Dukkesenge

 

Leg med dukker kan underholde og stimulere dit barn i timevis. Dukker findes i et utal af afskygninger og tilsvarende kan de indgå i alle mulige forskellige slags lege. Fælles for alle dukkelege er, at dit barn på én og samme tid forener virkeligheden med fantasien. Dette kan være når Barbie vågner morgenfrisk op fra sin dukkeseng og skal klare dagens udfordringer. Men kan også være i rollespillet som familie eller en anden god leg, hvor dit barn putter sin dukke i sengen.

 

Timevis af leg med dukker og dukkesenge

Dukkeleg er en skøn leg for drenge såvel som piger, fordi den lærer dem at lege med udgangspunkt i virkeligheden på grund af dukkernes menneskelige træk. Her kan dit barn skabe sin helt egen verden med dukkerne og genskabe situationer fra den virkelige verden. Det vil blive helt tydeligt for dig som forælder, hvor meget dit barn registrerer og opfatter af sin omverden, men i legen er der stadig plads til dit barns egen fantasi. I denne fantasiverden med dukkerne kan dit barn omvendt finde tid og plads til at øve og bruge sine egenskaber som empati, omsorg og kommunikation. Særligt i en leg med babydukker kan dit barn få lov til at vise sin evne for medfølelse og kærlig behandling af andre mennesker, når legen handler om, at dukkerne skal skiftes, mades eller netop skal puttes i deres dukkeseng. 

 

Dukkerne kan også forestille lidt ældre børn, teenagere eller voksne, hvilket også former legen på en særlig måde. Her kan dit barn øve sin kommunikation med dukkerne, men også kommunikationen mellem mennesker og dermed skabe fantastiske og måske endda eventyrlige lege med sin fantasi. Denne slags dukker er ofte gode som påklædningsdukker og til dem kan man finde en masse forskelligt tilbehør til at skabe deres helt egne dukkehjem med møbler som netop dukkesenge.


 

Tilbehør til dukker i massevis

Mangler dit barns dukke seng, vogn eller hus? Så kan du kigge videre i vores store udvalg af tilbehør til dukker. Dukkens seng kan danne en skøn ramme for leg, hvor dit barn kan lege puttetid. Med en dukkeseng kan dit barn putte sine dukker eller også sine bamser og andre tøjdyr, for derefter at læse dem en godnathistorie eller synge en dejlig godnatsang. Hvis dit barn ikke synes så godt om at blive lagt i seng eller puttetid generelt, så kan legen med en dukke og dukkeseng måske endda give dit barn et sjovere og bedre forhold til sin egen putning. 

 

Vores udvalg af dukkesenge omfatter flere forskellige slags senge til dukker. Dukkesengene varierer i størrelse og vi har også nogle senge til dukker, hvor designet gør, at de ligner barnets helt egen seng og derfor gør dukkelegen endnu mere virkelighedstro. Vi har også forskellige former for dukkesenge, som netop de mere virkelighedstro eksempelvis i form af en krybbe, men på vores hjemmeside finder du også dukkesenge som dukkekurve eller vugger til dukker. Desuden har vi også dukkesenge til de allermindste dukker, men det vigtigste for vores udvalg af dukkesenge er, at de alle indbyder til leg. 

 

For at fuldende legen med dukker, kan du også kigge på netop tilbehør som dukkevogne eller dukkehuse. Når først man har en dukkeseng, kan man hurtigt komme til at mangle en dukkevogn, fordi legen derfor bliver endnu mere virkelighedstro og fantasifuld på samme tid. Hvis man har en dukkeseng til de helt små dukker, er man også næsten nødt til have et dukkehus til dem. I dette dukkehus kan dit barn skabe mange situationer, som de kender fra deres eget liv, og legen kan således fortsætte uendeligt. 

 

Dukkeseng som gave

Skal du give en gave? Hvis dit barn eller det barn, som du gerne vil give en gave, ikke allerede har en dukke i forvejen, så er det en alletiders gaveide at give en dukke. Hvis ikke du vil give endnu flere dukker, så er dukketilbehør i gave med sikkerhed også et hit. 

 

I vores udvalg findes der desuden massevis af forskellige slags dukker, som alle passer til mindst én af dukkesengene fra vores udvalg. Dukkerne og dukkesengene finder du derfor sådan, at de passer lige netop til dit barn og dit barns forskellige lege. 


 

Køb dukkeseng, tilbehør og dukker på Pixizoo.dk

På vores hjemmeside finder du vores store udvalg af dukker og tilbehør, så du kan finde den helt perfekte dukke eller den bedste dukkeseng til dit barn. Her kan du benytte dig af vores mange gode tilbud samt vores prisgaranti og prismatch. Skulle det ske, at du finder et produkt billigere et andet sted, så vil vi matche den fundne pris, som er billigere end vores. 

 

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af dukker, dukkesenge og andet dukketilbehør, kan du ringe eller skrive til vores søde og kompetente kundeservice, som vil gøre deres allerbedste for at hjælpe dig med din ordre.