• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

BRIO Dukkevogn

BRIO dukkevogne til alle børn

Mange små børn elsker at lege en rolleleg og her er dukker helt ideelle.  Børnene efterligner ofte deres forældre når de plejer og passer dukkerne. En vogn gør legen med dukker sjovere og en gåtur med dukken er rigtig hyggeligt for børnene. De lærer hurtigt at dukkerne har brug for at sove, og med en vogn kan børnene, i deres fantasiverden, tage dukkerne med på café, på shopping eller en hyggelig tur i parken.

En robust dukkevogn af træ er ideel til mindre børn, der ikke har de motoriske evner helt på plads endnu.

Tag dit barn med på tur

Med en vogn er det let at gå en tur. Når vejret er godt udenfor, kan det være hyggeligt at gå en tur med dit barn. Gør det til en endnu sjovere oplevelse at bevæge jer udenfor med dit barns helt nye klapvogn eller dukkevogn. Så kan dukken ligge trygt, mens I nyder turen. Du kan også finde tilbehør til vognene. Har du for eksempel set BRIO regnslaget til dagen, hvor solen gemmer sig og regnen slår ned.          

BRIO dukkevogne er kvalitetsprodukter

BRIO dukkevogne har et autentisk og klassisk design som sikrer, at børn får stor glæde og gode oplevelser af den fornøjelse det er, at skubbe en ’barnevogn’. Med en BRIO dukkevogn kan dit barn tage sin dukke med på eventyr ud i det blå. Ligesom børn, har dukker behov for en lur engang i mellem. Med en BRIO dukkevogn kan dit barn tage dukken med på tur og i kan sammen få dukkebarnet til falde til ro i en fantasifuld leg. 

Brio påbegyndte produktionen af legetøj i 1907 og er mest kendt for trælegetøj af meget høj kvalitet. Legetøjet fra Brio er et hit i mange børneværelser der skaber stor glæde og stimulerer til udvikling. Virksomheden producerer stadig mange af de gamle klassikere, såsom BRIO tog, og BRIO gåvogne . Derfor bliver mange forældre nostalgiske, når de ser det fine legetøj fra virksomheden.