• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Modellervoks

Modellervoks til børn og voksne

 

Farverigt og formeligt voks, som kan få timerne til at føles som minutter! Modellervoks er en kendt klassiker for både børn og voksne, som kan skabe en kreativ og hyggelig stemning hvor alle kan være med. Måske husker du selv dine egne stunder med den klæbrige substans, fra da du var barn? Denne form for aktivitet er med til at udvikle dit barns (og måske også din egen) kreativitet, hvor man kan formede vildeste figurer, og hvor fantasien for alvor ikke har nogle faste rammer. Det samler hele familien for en stund, fordi alle kan være med, uanset kreativitets niveau og alder. Helt små børn oplever en sanselig oplevelse, når der leges med modellervoks hvor de får lov til at se og røre. Det kan være en rigtig sjov oplevelse bare at mærke det klistrede voks og forme det til skøre figurer. Lidt større børn vil typisk bruge deres fantasi og viden til at forme det til noget de kender i forvejen - enten dyr, ting fra hverdagen eller noget helt skørt som deres fantasi finder på. De helt store børn fordyber sig oftere i legeprocessen, og benytter virkelig modellervoksens egenskaber og redskaber til at lave realistiske og vellignende figurer med mange detaljer. Er I vilde med kreativ leg? Så se vores store udvalg af legetøj indenfor kreativ leg.    

 

Sæt fantasien fri! 

 

Fordi modellervoks passer til nærmest alle aldersgrupper, bliver det nemt et billede  af vores egen og vores børns udvikling. Både i forhold til udvikling og forbedring af motorik med at kunne se og røre, men også udviklingen af vores børns fantasi, og særligt evnen til at genskabe noget de har set ude i verdenen. 

 

Et af de bedst kendte mærker fra verdenen af modellervoks er mærket Play-Doh, som sælger nærmest alt i farverig modellervoks. Du kan få alt lige fra sæt i form af cupcakes til et barbecue sæt. Med et modellervoks sæt er der garanti  for at holde dig og dine børn beskæftiget i timevis. Hvem ved, måske er dit barn en fremtidig mesterkok? Med det skøre voks kan man forme og skabe alt i hele verdenen. Kreativiteten vil ingen ende tage, og muligheden for at udvikle dit barns fantasi er helt fantastisk med denne legeaktivitet. Og helt ærligt - så kan man jo aldrig blive for gammel til at lege med modellervoks, vel?

 

I kan lege trygt med modellervoks

 

Bare rolig - hos Pixizoo kan du trygt købe modellervoks uden at skulle bekymre dig om giftige stoffer. Hele vores udvalg har været igennem stramme tests, så I som forældre kan være helt trygge ved  at både I og jeres børn kan give den gas med at lege med modellervoks. Dog anbefales det ikke at børn under 3 år leger med det, da mange af sæt kommer med små dele. Hvis I mangler legetøj til jeres lille ny guldklump, har vi et stort udvalg af babylegetøj.