• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Tikiri badedyr

Tikiri badedyr med ekstra goder

Udover at være et bedårende badedyr til alverdens leg og løjer i badet, som ikke er til at stå for, så har Tikiri badedyr samtidig den funktion, at de er fantastiske som bidedyr. På denne måde er den oplagt til de smås gummer og begyndende tænder. Når tænderne begynder at titte frem, vil dit barn få et øget behov for at tygge på noget med en anelse tyggemodstand, hvor Tikiri badedyr er ideel, da de ikke går hen og bliver for hårde for den lilles gummer. Samtidig indeholder de en lille klokke, så de ligeledes kan benyttes som rangle. De er let-kombinerende, så det er ingen sag at kaste sig ud i andre produkter til den hyggelige badetid.                         

Tikiri badedyrs mange varianter

Vi kender alle det, når vores små ønskebørn får deres favoritdyr, og hvor hurtigt dette kan skifte fra tid til anden. Derfor har de skabt et kæmpe univers af forskellige dyr med de sødeste og flotteste udtryk, for at kunne tilfredsstille netop dit barns behov, hvad angår dyr og farve. Samtidig er farverne på Tikiri badedyrene flotte og stilrene, så de sagtens ville kunne indgå i et hvert hjems indretning uden at bryde igennem. Så hvad enten om dit barns yndlingsdyr er en løve den ene dag og en måske en flodhest den anden, så findes der hjælp at hente med Tikiri badedyr.

Hvordan er produktmaterialerne?

Kært barn har mange navne, hvorfor de både er kendt for deres produktfunktioner som er alt fra badedyr, bidedyr og gummidyr. Tikiri badedyr er supergode til alt fra babyer, småbørn og børn. Produkterne er udviklet med tanken om glæde, komfort og fremme spædbørns udvikling. Samtidig er de kendt for, at badedyrene er lavet af 100% naturgummi, da de fokuserer på at lave produkter, som er lavet af materialer, som ikke skader vores små kære samt ikke skader vores planet. Ikke nok med, at der er et stort udvalg af Tikiri badedyr, er der alt fra bamser, bideringe og sutteklude fra Tikiri. Så hvis du og dit barn ønsker høje standarder for produktion og kvalitet, så er Tikiri et oplagt valg!

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.