• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Vandpistoler

Vandpistoler som gør en varm dag til en leg

Er du klar med vandpistol eller vandgevær til en varm sommerdag? Det er altid et kæmpe hit med vandlege i sommervarmen, og der er ikke noget, som slår en god vandkamp. Her kan både store og små være med til at køle ned i varmen og samtidig have det sjovt. Hvad enten du vælger en elektrisk vandpistol, et vandgevær eller en almindelig vandpistol, så er der garanti for mange timers sjov til en varm sommerdag.

Vandpistoler og vandgeværer kan redde selv den varmeste dag. De giver rig mulighed for at nyde det gode vejr samtidig med, at børnene køles ned. Der er garanti for høje grin og plaskeri i særklasse, når vandpistolerne findes frem. En vandpistol eller et vandgevær er også et perfekt alternativ til vandleg, hvis haven ikke har et badebassin, da de også giver mulighed for at blive kølet af på sjoveste vis. Det er også en oplagt mulighed for at tilføje ekstra bevægelse i legen til både store og små, da alle kan være med til at løbe rundt. 

 

Vandpistol eller vandgevær til børn

Vandpistolerne kan sagtens bruges andre steder end i haven og til andet end vandkamp. Prøv for eksempel at tage en vandpistol eller vandgevær med på stranden og lad børnene gå på opdagelse i nye omgivelser med deres legetøj. Du kan også tage vandpistolerne med på årets ferie, hvor de både kan bruges til vandkamp og vandleg eller til leg uden vand. Måske der gemmer sig nogle nye venner i nærheden, som også har en vandpistol med, eller som gerne vil være med til at lege?

Hos Pixizoo har vi blandt andet vandpistoler fra X-Shot. Her er der fuld kraft på farverne. Der er lagt vægt på, at vandpistolerne er lette for børnene at håndtere og hurtige at fylde med vand. Massevis af action og sjov lege forude med både vilde vandpistoler og vandgeværer. 

Du kan også bruge vores vandpistoler sammen med nogle af de andre sjove ting, vi har på lager til sjov og sansende vandleg. Så kan du hurtigt og nemt lave en forhindringsbane eller en skydebane, som tilfører legen lidt ekstra. 

 

Sjov i haven

Med vandpistoler er du sikret, at ingen får det for varmt i sommervarmen. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad I kan finde på af sjove lege sammen. I kan for eksempel:

  • Se hvem der kan skyde længst.

  • Lave forhindringer i den klassiske vandkamp, så der er ting, I skal løbe rundt om, eller kan gemmer jer bag ved. 

  • Skyd til måls. Stil noget legetøj på række, og se hvem der kan vælte flest ting. I kan også skyde til måls efter andre ting i haven. 

  • Lav en motorikbane hvor vandpistolen indgår.

  • Brug vandpistolen eller vandgeværet til kærlig drilleri og skyd efter hinanden i haven.

 

Der er ingen begrænsninger for al den sjov, I kan få sammen i haven. Desuden har vandlege mange udviklingsmæssige fordele, da vand giver mulighed for at udvikle grov- og finmotoriske færdigheder på tværs af alle aldersgrupper. Vandleg er også en åben aktivitet, som gør det muligt for børn at gå på opdagelse og udforske.

 

Kan mindre børn også være med?

Mindre børn kan sagtens deltage i vandkampen. De er tit lige så fascinerede af vandpistoler og vandgeværer som de større børn. Især hvis de har større søskende eller andre store børn at kigge på og spejle sig i. Du kan med fordel vælge en mindre vandpistol til det yngre barn - hvis du får lov. En mindre vandpistol er lettere at holde ved for den lille hånd og generelt nemmere at håndtere. Det kan være vanskeligt at styre den stor vandpistol, når der leges vandkrig, men den er til gengæld ekstra sej at løbe rundt og lege med.

Som sagt kan mindre børn sagtens få en masse sjov ud af at lege med vandpistoler og deltage i vandkampen sammen med resten af familien. Du kan med fordel fyld en balje eller et badebassin med vand, så det er nemt for dit barn selv at fylde sin vandpistol op. Du kan også fylde badebassinet med andre sjove ting til vandleg. Så er der mulighed for at udvide legen, hvis det er mere vandleg, dit barn har lyst til. 

 

Hvilken vandpistol skal du vælge?

De fleste børn - både drenge og piger - elsker vandpistoler i alle afskygninger. Jo større børnene bliver, jo vildere og større vil de gerne have vandpistolerne. Til de store børn kan du derfor med fordel vælge vandpistoler med stor vandkapacitet og en kraftig pumpefunktion, som kan skyde langt og ikke skal fyldes så tit. Det giver ungerne mulighed for at løbe langt og længe, inden vandpistolen skal fyldes med vand igen.Det er også en fordel for de legesyge voksne.

Hvis vandkampen skal være lidt vildere og ekstra sjov, kan du med fordel finde de store vandpistoler frem. En stor vandpistol eller vandgevær giver barnet en større fornemmelse af vild leg. Det bliver nemmere at leve sig ind i legen og drage paralleller til andre lege - eller til historier - som barnet kender og holder af. 

Hvis du fornemmer, at den normale vandpistol ikke længere er nok, så du opgraderer til en model med en større vandkapacitet og længere skudvidde. En kraftig vandstråle, som skyder langt, kan sikre at ingen fjender kommer forbi, og ingen kan undgå vandstrålen. Og med en stor vandbeholder undgår du, at vandpistolen skal fyldes med vand hele tiden. Vandbeholderen kan desuden genopfyldes på kort tid, så dit barn hurtigt er med i legen igen.

 

Vil du have fri fragt på dit køb?

Som medlem af vores fordelsklub Pixizoo Plus får du en række praktiske fordele og fantastiske tilbud. For eksempel får du fri fragt til pakkeshop på alle ordrer med et Pixizoo Plusmedlemskab. Du optjener 5% i bonus kroner på alle køb. Som Pixizoo Plus medlem får du unikke rabatkoder og medlemstilbud som løbende skiftes ud. Uanset hvad du er ude efter, så har Pixizoo noget for dig og din familie. Det koster kun 39,- kroner om måneden, at være Pixizoo Plus medlem - opret dig som medlem når du foretager dig dit næste køb.  Du kan læse meget mere om Pixizoo Plus her.