BLACK FRIDAY FORTSÆTTER | SE ALLE TILBUDDENE HER

Løbecykler

Med en løbecykel bliver dit barn fortrolig med at cykle fra en tidlig alder. Den træner balancen og er sjov at køre på. Den kan bruges allerede fra halvanden års alderen, og de findes i mange forskellige designs, der støtter op om dit barns motoriske udvikling. Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af nogle af de bedste løbecykler fra kendte mærker som PukyBanwood og Trybike.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Løbecykler er en god idé fordi…

Der er mange gode grunde til at investere i en løbecykel til dit barn, og du kan allerede begynde, når dit barn er omkring 1 ½. Blandt andet øver den balanceevnen og motorikken, samtidig med, at det gør dit barn bedre rustet til de almindlige pedalcykler. Løbecyklerne giver dit barn en stor frihed til at kunne bevæge sig frit og hurtigt omkring. Det betyder også, at han eller hun bedre kan følge med, når I er på tur eller ude at gå. Så du i langt mindre grad skal bære rundt på et barn med trætte ben. Men for det tredje og bedst af alt, så er det et legetøj, der som regel også er en uudtømmelig kilde til mange timers leg og underholdning. Hos Pixizoo forhandler vi løbecykler fra populære brands som TRYBIKE, Scoot and Ride, Banwood og KREA. Uanset hvilket mærke du vælger, er du sikret en løbecykel i høj kvalitet og flot design.

 

 

Find den rigtige størrelse løbecykel

Det er også meget vigtigt at størrelsen passer til din lille guldklump. Størrelsen finder du frem til ved at måle den indvendige benlængde på dit barn og finde en model, hvor sædehøjden passer til disse mål. Det er vigtigt, at barnet kan stå med fødderne fladt på jorden, når numsen er i sædet. Du kan med fordel vælge en af de mange modeller, hvor sædehøjden kan justeres, som for eksempel den populære KREA løbecykel. Hvis du vælger en løbecykel, hvor sædets laveste indstilling passer til barnet, kan løbecyklen også bruges i længere tid.

 

 

Hvilken type løbecykel skal du vælge

Noget af det vigtigste, du bør være opmærksom på, er, om løbecyklen passer til dit barn. Det gælder både type og størrelse. Hvis dit barn er 2 år, eller derunder, anbefaler vi en løbecykel med 3 eller 4 hjul, der kan give dit barn ekstra støtte. De tohjulede passer til børn fra omkring 2 ½ til 6 år, de giver lidt ekstra udfordringer for balancen, hvilket er godt, hvis dit barn er klar til det. For dit barn skal være motorisk klar, hvis han eller hun løber sikkert omkring, er det sikkert også tid til nye udfordringer.

 

Det er også en god idé at overveje hvor meget, til hvad og hvor løbecyklen skal bruges. Hvis det udelukkende er til indendørsleg, kan en billigere plastik model være fin nok, men til hyppig udendørsbrug kan det være en god investering at ofre lidt ekstra og få en løbecykel af god kvalitet, som er bygget til at håndtere vind og vejr. Det kan i mange tilfælde være en god investering på længere sigt, så løbecyklen ikke ruster eller går i stykker for hurtigt. De fleste løbecykler til børn er dog også lavet, så de sagtens kan bruges udendørs.

 

 

Gode vaner kan aldrig starte for tidligt – brug cykelhjelm

Løbecykler er ikke kategoriseret som cykler under færdselsloven, og de må derfor heller ikke være på hverken veje eller cykelstier. Dit barn må til gengæld gerne køre på fortovet, men det er stadig altid en god idé at holde et skarpt øje med de små, hvis I færdes i nærheden af trafik. Tager du din lille øjesten med på tur, er det også vigtigt, at du sørger for at tage dine forholdsregler. Du kan lige så godt begynde at få de gode vaner med fra starten. Derfor er det også en god idé, at dit barn har en cykelhjelm og bruger den når han eller hun drøner rundt på sin løbecykel - også når det bare foregår hjemme i indkørslen, terrassen eller på vejene. Du kan se vores udvalg af cykelhjelme til børn her.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×