• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Aerosleep siden 1897

Aerosleep har siden 1897 haft én overordnet drøm; At sikre babyer en bedre søvn. For nyfødte og småbørn er god søvn noget af det vigtigste, for at barnet får en sund udvikling. Et nyfødt barn sover gerne 18 timer om dagen og er faktisk ekstra sårbar under søvnen. Derfor er det meget vigtigt, at man som forældre stiller store krav til barnets sovemiljø. Det er eksperter i sove processer hos børn og voksne, der primært udvikler produkterne hos Aerosleep – det vil sige, at du altid får de bedste produkter, der altid er på højkant med udviklingen og viden. 

 

Aerosleeps værdi afspejler også deres passion for at skabe de bedste produkter på markedet til nyfødte. De fokuserer på innovation, og har altid fingeren på pulsen inden for de nyeste trends og studier. Kvaliteten er også en faktor Aerosleep ikke går på kompromis med, så alle deres produkter lever op til de strengeste krav. Sidst men ikke mindst tager Aerosleep også stort ansvar for deres produkter, i og med alle produkter laves på baggrund af teknisk og videnskabelig basis.   

 

Komfort og gode løsninger

Nyfødte og små børn kan have svært ved selv at regulere kropstemperaturen, hvilket stiller store krav til madrasser og dyner. Med produkter fra Aerosleep kan du være sikker på at få produkter, der lever op til alle standarder inden for sikker søvn til de små. De sidste 15 år har Aerosleep uafbrudt leveret sikre løsninger til nybagte forældre. Blandt andet er Aerosleep kendt for deres høje kvalitet i deres madrasser, som gør at deres kunder vælger dem igen og igen. Madrasserne har et funktionelt design, som gør dem lette at vaske og holde rene. De er også allergivenlige, hvilket også er vigtigt når de bruges til sensitive nyfødte børn. 

 

Et af deres populære produkter er deres madrasbeskyttere, som hjælper med at regulere madrassens temperatur når barnet sover. Det nederste lag er også vandtæt, så madrassen ikke får pletter gennem tiden. 

 

Din sikkerhed og Aerosleep  

Hos Aerosleep fortsættes der med at udvikle og producere produkter af den allerbedste kvalitet. De bidrager derfor til at gøre livet behageligere for familier med små børn. Når den primære målgruppe er små børn, stiller det naturligvis høje krav til sikkerhed og brugervenlighed. Alle produkter er særligt udviklet i de sikreste materialer, i høj kvalitet og de bliver løbende forbedret for at leve op til de krav der stilles på det europæiske marked. På den måde kan du som forbruger altid være sikker på, at de produkter du køber af Aerosleep er af højeste kvalitet.   

 

Sov godt hos Pixizoo 

Pixizoo og Aerosleep giver dig muligheden for at tilbyde den mest optimale søvnkomfort til dit barn. Hos Pixizoo har vi altid gode priser, og hvis du bestiller for mere end 699 kr. har vi gratis fragt til din nærmeste GLS pakkeshop. Vil du have gratis fragt, medlemsfordele og 4 års reklamationsret? Så skulle du overveje at blive medlem af Pixizoo Plus! Det er da skønt.