• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-3 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

BeSafe – Norsk kvalitet og sikkerhed

BeSafe er en norsk producentvirksomhed med autostole, sikkerhedsseler til gravide og diverse andet sikkerhedsudstyr til børn i sortimentet. De er repræsenteret i over 40 lande, og deres drivkraft er at beskytte det, der betyder mest for os – nemlig vores kære børn. Derfor har virksomheden stor fokus på at udvikle autostole og andre sikkerhedsprodukter til børn og gravide i høj kvalitet, og hvor det primære fokus ligger på sikkerheden. Dette betyder, at deres produkter konstant bliver forbedret sikkerhedsmæssigt og gøres mere brugervenligt. Med deres innovative tankegang har virksomheden opnået en høj kvalitet og anerkendelse. 

 

Produkter til alle størrelser

BeSafe har et hovedsortiment der består af autostole, sikkerhedsseler og andet sikkerhedsudstyr, der hver især har sikkerheds- og kvalitetsegenskaben tilfælles. Der bliver løbende lanceret nye produkter med nye og smarte funktioner. 

 

Målet for virksomheden er at udvikle sikkerhedsprodukter til børn i alle aldre, så man helt fra det gravide stadie, inden barnet overhovedet er født, og frem til dit barn er omkring de 12 år, kan benytte sig af autostolene og sikkerhedsudstyret fra BeSafe. Dette betyder altså, at du over en lang årrække kan være sikker på, at dine børn sidder behageligt og er sikret bedst muligt når I kører i bil. Tilbage i 2016 blev modellen BeSafe iZi Kid X2 kåret som testvinder med helt fremragende resultater i gruppen 1-4 år. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om virksomheden og deres produkter, er du meget velkommen til at besøge deres hjemmeside.  

 

Hvorfor skal du vælge BeSafe?

Virksomheden har et mål om at udvikle produkter med den højeste sikkerhedspræstation på markedet, hvorfor de siden 90’erne har gjort brug af bilistorganisationen ADAC og deres testkriterier. Disse er en del strengere end de almindelige testkriterier, autostolen er underlagt. Der er derfor ingen tvivl om, at denne virksomhed virkelig ligger vægt på kvaliteten og sikkerheden i deres produkter, og er derfor et godt valg i beslutningsprocessen om, hvilken autostol eller andet tilbehør, der skal anskaffes. 

 

Køb på Pixizoo.dk

På Pixizoo.dk har vi et stærkt udvalg af nogle af de mest populære produkter fra BeSafe, og vi har altid meget konkurrencedygtige priser. Så leder du efter tilbud på autostole, så er Pixizoo.dk helt sikkert stedet for dig. Med vores prisgaranti kan du være sikker på, at du ikke finder bedre tilbud på autostole end vores. Vi har tilmed også en kundeservice der altid står klar til at hjælpe med hvad end du skulle have brug for. Vi kan også tilbyde hurtig levering og gratis bytte, hvis produktet ikke er helt som forventet.