• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Leg med god samvittighed 

BiOBUDDiS sortiment består af en bred vifte af klodser i forskellige temaer og figurer. Klodserne er både børne- og miljøvenlige, da de er lavet af rester fra sukkerrør. 

Emballagen, klistermærkerne, vejledningen og alt andet, der følger med, når du køber et produkt fra BiOBUDDi, er alt sammen bæredygtigt og miljøvenligt. 

Ved at producere klodserne i det biobaserede materiale, er BiOBUDDi derved med til at gøre legetøj meget mere miljøvenligt og ”grønt”, uden at det går ud over brugsværdien. 

Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn lege med dette sjove og biobaserede legetøj.

Lær med BiOBUDDi

Klodserne fra BiOBUDDi er med til at stimulere, øve og udfordre kreativiteten og motorikken hos dit barn. Med de mange forskellige temaer og figurer, BiOBUDDi-klodserne kommer i, er der rig mulighed for, at dit barn kan skabe sine helt egne historier og lege – det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der skal leges og bygges ud af de miljøvenlige klodser. 

Med BiOBUDDi-klodserne kan du også sætte gang i den lærerige leg med dit barn. Klodserne fås nemlig med både bogstaver, tal, dyr, mad og symboler, som alle er gode til at øve de kognitive og verbale færdigheder med dit barn. Bogstavsklodserne er for eksempel gode til at hjælpe dit barn med at lære alfabetet og stave sit eget navn, og senere hen lære at læse.  

En ”grøn” gaveidé

Hvis du står og mangler en god gaveidé, bør du tage klodserne fra BIOBUDDI op til overvejelse. De er super gode og lærerige til de små i familien, og så gør det jo bestemt heller ikke noget, at de er biobaserede og med til at skabe et bedre miljø for vores planet. Faktisk, er alt materialet – helt ned til indlægssedlen, lavet af miljøvenligt materiale, så man kan her give en gave med god samvittighed. 

Klodserne kan gives ved de fleste lejligheder, blandt andet til fødselsdage, barnedåb og som en bare-fordi-gave til de små. De er super søde og sjove, og vil helt sikkert falde i god jord hos langt de fleste børn. 

 Køb BiOBUDDi hos os

Her hos Pixizoo kan vi næsten ikke få armene ned, over de her super seje miljøvenlige klodser! Netop derfor har vi valgt at have et godt udvalg af BIOBUDDI klar til dig, hvis du også er lige så begejstret, som vi er!

 

Vi vil så gerne give dig den bedste købsoplevelse, når du handler her hos os. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med et smil, hvis der skulle opstå noget uventet under dit køb. Vi tilbyder dig også prisgaranti og prismatch – og så er der ubegrænset returret på alle varer. Så skynd dig at købe dine varer hos os allerede i dag!