• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvem er Chicco? 

Virksomheden bag Chicco blev grundlagt i 1958 i Italien, og har fokus på kvalitetsprodukter til både babyer og børn op til 3 år. Chicco er i dag verdensførende indenfor produktion af babyudstyr og legetøj til børn op til 3 år. De arbejder ud fra 10 grundværdier, som altid er afspejlet i alle deres produkter. De 10 grundværdier er:  

 1. Ekspertise 
 2. Positivitet 
 3. Spontanitet 
 4. Venskab
 5. Enkelthed 
 6. Udvikling 
 7. Sikkerhed
 8. Vækst 
 9. Kreativitet 
 10. Uafhængighed

 

Til hverdag og leg 

Chicco har mange forskellige typer for produkter. De designerprodukter, som gør hverdagen for dig, som forældre, lettere. De laver også produkter,som er til leg. Det gør hverdagen for dit barn og dig sjovere.  

Det store udvalg af produkter sikre dig, at du – uanset hvad du skal bruge – har et lækkert produkt, som er lavet af verdensførende indenfor produktion af udstyr til børn. Særligt til dig som står med en lille ny, har Chicco haft ekstra fokus på at designe produkter, så du får så nem en start på forældrelivet som muligt. 

Uanset dit barns alder, kan du med garanti finde legetøj, som Chicco har specialdesignet til lige netop den alder, som dit barn har. Til den nyfødte har de rangler og mobiler, som er designet med flotte farver til at stimulere dit barn sanse. Til babyen på 9 måneder har de smarte gåvogne med forskelligt design og farver – så mon ikke der en, som passer til jer? De laver og smarte puttekasser, som ideelle til at styrke dit barns motorik og sanser for former gennem sjov leg. 

 

Letvægts vogne 

En af Chiccos mest populære produkter er klapvognen Lite Way. Klapvognen udmærker sig ved en høj kvalitet samt en meget lavvægt.

 

Lite Way vejer kun 7 kg, og er derfor let at have med rundt. Lite Way vandt ’Practical Parenting awards’ i2010 og 2011 på grund af det smarte design. Designet er designet efter at gøre den meget nem at folde ud og pakke sammen, når den skal med på tur. Forstil dig, at I står lørdag formiddag og hele familien skal på tur. Med Lite Way vognen kan I så nemt som inden tage den med på tur. 

 

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af Chicco produkter

Chicco’s motto er ”Lykke er en rejse der starter i barndommen”, derfor er der meget høje krav til alle produkterne. De arbejder efter at gøre det lettere for dig at give dit barn en lykkelig barndom – og vi ved jo alle – et lykkeligt barn ogsågiver lykkelige forældre. Hos Pixizoo får du både lækre produkter og god service med i købet. Vi har hurtig levering og ubegrænset returret.