• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hvem er Croozer? 

 

Croozer virksomheden startede tilbage i 1993 i Tyskland da Andreas Gehlen, far til en 3-årig pige, fik en fascination af cykeltrailer. Denne fascination blev hurtigt til et lille cykeltrailer værksted, som 25 år senere er blevet en stor virksomhed hvor selvsamme datter samt 40 andre medarbejdere i dag arbejder. 

 

Croozer har stort fokus på dine behov som kunde, og går derfor i høj grad ind for kvalitet, sikkerhed og komfort. For at sikre, at du ikke skal bekymre dig om noget, er deres produkter ikke blot nemme at bruge, men også testet for kemikalier og alle sikkerheds funktionerne er laboratorie testet. 

 

Flere smarte funktioner – helt uden værktøj

 

Når du vælger at købe en Croozer cykelanhænger køber du ikke blot en cykelanhænger. Denne smarte cykeltrailer kan nemlig let og hurtigt transformeres om til en løbevogn og en klapvogn. Du behøver ikke engang ekstraudstyr for – alle 3 sæt følger nemlig med, når du køber en Croozer cykelanhænger hos Pixizoo. 

 

Når du skal anvende produktet som cykelanhænger skal du heller ikke tænke på om den ny passer på cyklen - Croozer cykelanhænger er nemlig fremstillet sådan, at den passer til at cykler. 

 

Anhængeren er desuden nemt at tranportere med dens mange funktioner, og for at gøre det endnu lettere for dig, kan den klappes sammen og foldes ud igen nemt og hurtigt.

 

Anhængeren har et stort bagagerum bagved sædet, som gør det nemt at have ekstra tasker eller plads til indkøbsvarer med i vognen. Indgangen til bagrummet er let og hurtigt at komme til, når anhængeren bliver anvendt som klapvogn og løbecykel, da det er placeret lige ved styret. 

 

Sikkerhed og tilbehør i topklasse

 

Croozer-cykelanhængeren er bygget således, at barnet sidder lavt, og har et lavt tyngdepunkt, hvilket giver en større sikkerhed i form af stabilitet og en mindre chance for at vælte over. Skulle skaden ske at du vælter på cykel med cykelanhængeren fastspænd, så skulle Croozer-cykelanhænger stadig stå oprejst med den smarte swivelling hitch anordning. 

 

Det er muligt at anvende cykelanhænger helt fra nyfødt til 6-års alderen, og kan derfor følge dit barn i mange år. Vil du gerne anvende vognen fra nyfødt, anbefaler vi at købe Coozer babyslyngen som er let at installere. 

 

Dit barn får et godt udsyn til verden med et vandafvisende vindue, som let kan rulles op og et net vindue kommer til syne. I kan derfor tage af sted i alt slags vejr, og skulle det være en ekstra våd dag, kan et regnslag købes separat. 

 

Vognen kommer med lys i håndtaget – for yderligere at sikre jeres sikkerhed

  

Køb Croozer hos Pixizoo 

Vi tilbyder både prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. Du skal være velkommen til at læse vores fine anmeldelser på Trustpilot, hvor vi også er meget stolte af vores 5 stjerner. 

 

Vi håber i at Croozer produkterne kan gøre din hverdag lettere og give jer nogle gode minder. God fornøjelse