• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Hvor kommer Diono fra? 

I dag sælges Dionos produkter i hele verden. Men deres historie starter helt tilbage i 1999 i en af de mest innovative byer – Seattle. Allerede i 2002 vandt de deres første pris for at være det mest innovative produkt. 

Siden har de fået et bredt produktsortiment, så du kan bruge deres prisvindende produkter både ude og hjemme – på farten eller i roligt tempo. De har gjort det til deres fornemmeste opgave at lave produkter, som ved hjælp af deres innovative tænkning, kan gøre din hverdag lettere.

 

Hjælpende hånd i hverdagen

Diono er din hjælpende hånd i hverdagen! Hvad enten den forgår på farten i bilen eller på rullende hjul med vogn. De gør en dyd ud af lave produkter, som ikke bare er godt designet. De laver produkter, som skal hjælpe dig med at få plads til det hele – uden at det ligger i en bunke. 

De har blandt andet lavet en speciel holder, som både passer til klapvogn og barnevogn. Den er super rummelig, så du nemt kan have sut og vandflaske inden for rækkevidde. Det smarte design er udstyret med et isolerede rum, som er særlig velegnet til opbevaring af mad og drikke.  

Prisvindende kombivogn 

I 2018 vandt Dionos kombivogn Quantum Classic guld i kategorien for bedste rejsesystem ved den årlige prisuddeling af Loved by Parents. 

Den fantastiske vogn er gennemtænkt af Dionos designere. Så du både får et lækkert design og en yderst funktionel vogn! De har arbejdet ud fra 5 grund punkter, så du får en vogn, som du kan tage med over alt:  

1)   Terrængående – så du nemt at skifte mellem byens gader og skovens stier 

2)   Luksus – læderdetaljer som både er smukke og holdbarer 

3)   Gode materialer – Special udvalgt stof som er særlig velegnet alt salgs vejr 

4)   Detaljer – Plys, blødt for og madras 

5)   Holdbar – gode terrængående hjul fyldt med luft for at gøre turen blød

 

Vognen er desuden udstyret med et smart system, som gør vognen ideel at tage med – hvor end I skal hen på tur. Vognen kan følge dit barn i mange år! Fra den første tur som helt ny til den sidste som et stort barn, som er klar til at indtage verden! 

 

Køb Diono med prismatch 

Når du handler hos Pixizoo, tilbyder vi, at du kan købe dine Diono-produkter med prismatch. Det betyder, at du altid får den bedste pris. Skulle du sidde med spørgsmål, enten til prismatch eller de lækre produkter fra Diono. Så sidder vores søde kundeservice klar på både telefonen, chatten eller e-mail. Du kan også skrive til os via Facebook. 

 

Hvis du skal købe stort ind, give vi gerne et ekstra godt tilbud! Send os en tilbudsforespørgsel, så finder vi en god pris til dig!