• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Easywalkers begyndelse

Easywalker er et hollandsk brand, som blev grundlagt i 1989 i Amsterdam. Firmaet var de første i Europa til af udvikle den smarte og ikoniske klapvogn: Easywalker Classic. Med denne prisbelønnede klapvogn ændrede de ikke bare ideen om den klassiske klapvogn. De ændrede også forældres syn på klapvogne og barnevogne.  

Vognen er egnet til flere forskellige situationer, og det er pludseligt blevet nemmere at komme rund omkring med den lille i vognen. Easywalkers ønske er, at forældre nemt kan komme rundt omkring og klare hverdagens gøremål uden besvær. Produkterne er produceret med fokus på både forældres komfort samt børnenes komfort. Designet er simpelt, enkelt og neutralt og passer til enhver lejlighed.  

Funktionalitet, design, kvalitet og komfort

Easywalker har fokus på funktionalitet, design, kvalitet og komfort.De har alt fra kombivogne til klapvogne og barnevogne. Vognene er for det meste lavet af letvægts aluminiumsstel og vejer derfor ganske lidt. Vognene er nemme at manøvre rundt med og kan let foldes kompakt sammen, så den er nem at tage med på farten eller rejser.  

Med vognene fra Easywalk er det nemt at indstille vognen til netop jeres behov med de mange justerbare dele. Derudover er det muligt at tilkøbe en masse lækkert og praktisk tilbehør til de forskellige smarte vogne. Du kan blandt andet tilkøbe en carrycot, regnslag til sædedel og liggedel, footmuff og myggenet til sædedel og liggedel – på den måde kan vognen bruges i næsten alle slags vejr. Så selvom Danmark til tider kan være både vådt og gråt, har de gjort det nemt for dig som forældre at tage din lille guldklump med på tur.  

Easywalker – en vogn til enhver lejlighed 

Vognene er med deres funktionalitet og klassiske design tilpasset til netop jeres behov; om det er til shopping ture og cafebesøg inde i byen eller til lange gåture ude i skoven. Med det lette aluminiumsstel er vognen nem at have med og komme rundt med næsten alle steder.  

Det enkle og klassiske design gør, at din klapvogn eller barnevogn passer til enhver lejlighed. Vognene fra Easywalker er stilrene og kan derfor bruges i mange år, da de ikke går af mode. 

Find din nye klapvogn eller barnevogn hos Pixizoo

Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af Easywalker-vogne og praktisk tilbehør til dem. Det kan nogle gange være svært at finde lige præcis dén klapvogn eller barnevogn, som passer til alle ens behov. Derfor er vognene fra Easywalker et godt bud, da det er en klapvogn eller barnevogn med rigtig mange forskellige muligheder. 

Skulle du have yderligere spørgsmål, skal du altid være velkommen til at tage kontakt til vores søde og kompetente kundeserviceteam. De sidder klar på både mail og telefon.